Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

 Kan härmed Meddela att läkaren ringde i slutet på förra veckan...

 Proverna på Cystorna visar sig vara kanon BRA! Det var verken elaka cystor eller dom som växer sig stora. DOm ska försvinna av sig själv.

 Jag slipper OPERATIOOOOON ! ! ! *Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh*


 annars så flyter dagarna på. I fredags hämtade vi lillan, hon spenderade helgen i sjöbo. I lördags var vi på Julinvigningen  på skånes djurpark med syrrans familj, Theo, lillan och så vi! Jättemysigt =)

Julhälsningen  från dom "mogna" vuxna nedan hahaha

I söndags var det julMys hos Mia & Swits med gänget. Därefter traska vi ner allesammans till julskyltningen som förövrigt iår var PINSAMT fattig! Knappt så man skylta alls, tomten hade nog fått sparken och kommunens budget räckte nog inte ens till att tända granen på torget... HALLEULJA!!!

Däremot så täckte Björk/Westerblad´s budget till tomte-nisse-dräckt till sonen. Man ser även att han lever i välfärd då knapparna gapar å valkar möjligen kan skådas *fniss*
Ahja. Sonen vakna nu, Bullarna som står på jäsning ska in i ugnen samt att det snart ska börjas gräddas pannkakor till sambon som är barnsligt förtjust i denne "maträtt" som knappt ens är just det, Mat!

 See Y


...


Börjar direkt med att meddela att den förbannade läkaren inte ringt än! Å så har dom så jädrans dumma telefontider på stället att ja missar tiden för att själv kunna ringa å gorma & Skrika.
 Så måndag, Då jääävlar e denne dansken på hugget!


 Idag/Kväll ska jag bege mig till landskrona, Helt ensammen, Ingen sambo, ingen son. Bara jag.
  Egentid kallar vissa det, Andra kallar det Barnfritt. Jag kallar det inte ett skit. För halva jag vill åka, ha en trevlig kväll i vänners sällskap, Den andra halvan vill inte lämna dom 2 som ja älskar mest hemma själv, ensamna och utan mig. Har redan börjat förbereda maten, för annars äter inte sambon t.e.x...
 sambon funkar bäst när jag närvarar, sonen likaså.

 Men Mattias & Maximilian behöver egentid oxå. Så får jag se på det. Far & Son tid liksom. Där inte den daltiga morsan hänger i huvudet på dom! Bara dom 2 liksom!!!
 Men ack att den mesta tiden ikväll kommer gå till att tänka på dom, och sakna dom. Men så är det å så får det bli!

 Ska strax ut å koka Spagetti, köttfärs såsen är klar redan. Så är maten klar till sambon ikväll, bara till att micra! Skulle egentligen ställt mig nu å stekt pannkakor, han äääälskar det liksom. Men mjölken var slut, och sonen sover gott i vår säng. SÅ det är inte säkert att ja hinner ner å handla innan ja ska köra nu vid 3. I det fina vädret tänker ja dock inte köra. Så det får bli sonens middagslur som bestämmer om mjölk hinner inhandlas eller inte. Han tycker ju om att åka vagn =) Och han behöver med komma ut.
 Men ja tror iallafall att vi hinner gå ner å handla sen... Tror iallfall...

 Äh, ganska meningslöst inlägg dethära.

 På Torsdag har vi minsann förlovningsdag. Då har vi varit tillsammans i lite mer än 11 år, Bott ihopa i 10 år, Varit förlovade i 8 år..
 SInnes vad tiden springer iväg...


 See Y

Yr i bollen?


 Folk i allmänhet har inte alltid hönsen hemma... Så är det bara!

 Man kan dagarna i ända få sådär tonsvis med korkade frågor som givetvis kontras med ett ännu korkare svar! Vi har ju alla hört dom vanligaste...
 När du t.e.x är kommen från frisören, klippt av dig halva håret och ändå får frågan...

- Har du klippt dig?

Amen aaaahfaaaaaaan ! ! !

 Dom senaste veckorna har det öst in sånna dumma frågor, men inte som dom som brukar komma. Neh då, nya. uppfinningsrika frågor som bara kan ställas av idioter...

Maximilian sitter i sin barnvagn, vi är på ica och handlar. På sig har en en blå mössa, blå/vit Jacka och på vagnskylten står det tydligt [MAXIMILIAN]...
 Ändå kommer det fram en tant och halv vrålar ut så alla hör henne..

- Nämen guuuuuuuuuuuuud så en söt liten flicka! (?)

Amen hallo, Hur kom du fram till att det var en flicka? =/

Syrran följde med mig till läkaren, när det väl var min tur så satt syrran kvar med sin son Oliver & så Maximilian. En dam kommer fram å frågar...

-Hur gamla är dom?

Milla svarar snällt, den ena är månad och den andra är månad...

 Då frågar damen fullt seriöst..

-Jasså, är båda dina?


Amen hur fan snabb tror du man är? Där är 7 veckor mellan våra söner, hur fan ska man hinna läka efter första, få sin mens igen, bli gravid och sen bära barnet i 9 månader? Allt på 2 månader? Snille blixtar är det fullt av, men ibland tar dom bara priset helt enkelt!!!


Doktorn lovar... Eller?!


 Inte fan har det ringt någon doktor och talat om för mig vad mina blodprover sa. Han LOVADE att han skulle ringa denna veckan. Senast i tisdags skulle mina prover vara klara sa han.

- Ja ringer så fort jag vet så du slipper oroa dig.

 Amen tack för den, Nu är det fan fredag, helgen framför mig å det betyder ca 60 timmars väntan, TILL!


 Ska fan ta å prega upp ditt jävla stetoskåp i röven på dig!!!
 Bara för det så bakar jag lussebullar. Och även där är det fel, för den jävla saffran kostade fan 33kr för en pytte-mini-twini påse... Även det är doktorns fel! Mest för att jag är en aning lite sådär lätt-lätt irreterande på den fule fanen i vit rock. SKämmas borde du. SKÄMMAS!Hjälper det att skälla? Nej! Jag vet. Men vafaaaaaan...

 Det är ganska allvarliga prover jag väntar på. VARFÖR TAR DOM MIG INTE PÅ ALLVAR?


SKit åsse!

När du har bestämt dig...


 .......ååååååååååh 
 
denna förbannade nöff nöff flunsa asså. Först hade ja bestämt mig för att inte låta vaccinera mig. Sen ändrade jag mig pga media till ja, Sen nej igen å nu står jag här...
 Igårkväll klev ja in på vårdcentralen å lät kärringen i dom vita kläderna hugga in nålen i min vänster arm muskel.

 Så nu kan inte detta svinet på influensa iallafall.... Fast sen å andra sidan. Ja hade kanske blitt snygg iklädd tryne och knorr?

På måndag är det iallafall gubbens tur, Han gör som ja gjorde. Jag & syrran hade fått samma tid, även Sara & hennes son, Så vi åkte ner ett helt kompani.
 På måndag åker Per & Mattias ner tillsammans.

 2 svin, 2 sprutor. haha!

Vet inte vad ja ska ställa mig egentligen när det gäller denne influensa. Är helt villrådig faktiskt. Å nu ska man kunna vaccinera bebisar, 6 månader och upp.
 Ska vi låta vaccinera Maximilian?
Dom som dött av influensan, av barn asså, Är från 4 år å ner..

åååååååh vad jobbigt! Ahja, Imrogon är det en ny dag.
 Media kanske kan hjälpa mig att ta beslutet.???
 
 NooooT!!! 
Ps// Ingen läkare har ringt än, Jag får snart Panik!!! //Ds


fira


 Har inte bloggat på ett par dagar nu. Så ja gör en snabbis nu innan sonen vaknar som sover en stund nu efter vi varit på baby café idag med en ack så ikke road son.
 Kinkig, gnällig, gråtmilad och 1000% mammig!

 Iallfall, den 7é Nov fyllde minsann Svärmor 50 år. Detta firade hon nere i egypten där hon å svärfar fortfarande befinner sig. Riktiga gotte grisar minsann!
 Så vi får fira henne lite mer ordentligt nu när dom kommer hem den 17é tror jag nog det var.

 MEn iallafall..
MEGA MEGA MEGA GRATTIS TILL HENNE ! ! !

 Sen i söndags så var det ju Fars dag. Och för vår del var det ju Mattias första fars dag ever som pappa. Så detta firade vi ordentligt med fars-dag-present, frukost på sängen, tårta med familjen samt söndags stek på kvällen.
 För världens bästa pappa det är han..

(Mjo, han får dela plats med min pappa, för han är ju med bäst) hihiÄlskar er så mycket!!!

 Got to goooo...


//Ps: Ingen läkare har ringt än.. Är så jääävla rädd asså!!! //Ds


Ska det någonsin ta slut? Var på kontroll idag (igen). Denna gången för som jag trodde det var "kolla läget"...
 Att jag aldrig lär mig. för dom hittar ju alltid något fel, ALLTID!!!

 Jag borde sluta förvåna mig. Jag har nog inte en enda gång gått till läkaren på en helt vanlig jävla rutin kontroll utan att dom hittat något fel..
 Denna gången var ju givetvis inte annorlunda...

 Dagens dom kom som en fet smäll på käften!

 NI som känner mig vet att jag 2003 förlorade min ena äggstock & äggledare i en stor cysta på 2.6 kilo. Blev en hyffsat akut operation där dom givetvis, för snygghetens skull även då gav mig ett stort å fint snitt över hela magen...
 Nu, idag, med bara 1 äggstock kom nästa smäll. Läkaren fann 2 hyffsat stora nya fina cystor i min enda äggstock. Vardera på 2.5cm x 4cm.
 Samt att han såg att jag hade vätska i buken... =(

 Vet snart inte vad jag ska ta mig till med denna förbannade kropp jag fått. Fan inte ett enda rätt med den!
 Massa blodprover togs iallafall, och nästa vecka får jag domen. Ska dom opererar? Hur ska dom göra? Var ska dom göra det? Varför vätska i buken?
 Läkaren sa att han ska ge mig svaren nästa vecka när han fått provsvaren från labb.

 En heeeel veckas vänte tid. Lång, dryg, tung!

 Jag vet oxå, eftersom jag varit med om det 2 ggr innan, att om en cysta "går sönder" så gör det obeskrivligt-ont-som-fan i upp till 2 veckor. Ni som haft cyster vet vad jag pratar om. Man är totalt handikappad, kan verken andas eller röra sig. Jag blir nog fan hellre opererad igen för att slippa den risken.
 För den smärtan om nån, går inte att beskriva. Föder hellre 12 ungar till ska jag säga dig!

 Samtidigt som man grubblar, vad är det för cysta. Sist hade jag tur, den var godartad, Men det känns inte som om att jag har nån tur för övrigt annars. Turen har tagit slut vill jag tro. Äh, tro?`Det har jag nog fan slutat med oxå =(

 Visst, jag överlever utan äggstockar. Men det betyder oxå att jag blir steril och inte kan få fler barn....

Neh fan hellers jävlar. 

 Är så less på det. SÅ lessen, så allt!!!

 Och fruktansvärt jävla trött på denna förbannade STOMI-SKITEN!!!


Sätter mig snart i en hörna och knaprar stesolid....


what ever!


(Varför kan inte jag, som alla andra få njuta av tiden som mamma till mitt första barn? Njuta av dagen och glädjen min son ger? Njuta utav det trygga älskvärda familjelivet tillsammans med min älskade sambo & Son?
Varför måste jag hela tiden gå på tår, och invänta operationer, akutbesök osv osv.. VARFÖR? )

RSS 2.0