ops. glömde helt...

blev ett litet snabb-x-tra-nytt inlägg fast jag precis uppdaterat bloggen...


 för idag vände Maximilian sig själv om för första gången nere på baby cafe´t!!!

hann och ta bildbevis minsann!!!!jag öppnar snart ytterdörren....... Och skickar ut något tungt rakt in i biljävlen som envisas med att parkera framför min grind så jag inte kommer ut med vagnen... *grr*Idag har jag varit på Bvc med Maximilian. Det sedvanliga du vet, väga, mäta, prata skit...
 Denne gången vägde lille hela 8 kilo och var lika lång som linjalen, 67 cm =P
 Tänk att han endast vägde 3100g när vi åkte hem från BB, Var tog tiden vägen?

 Vaccinering skedde oxå. Maximilian tyckte dock betydligt mindre om detta momentet. Och eftersom han sparka så starkt iväg vid första sticket hann han bara få in halva dosen. Så stackarn fick minsann ett x-rta stick för att inta halva nummer 2.. Typiskt!

 Köpte 2 kalkoner idag. Duktigt nerfrusna och vardera på tjocka 4 kilo. Halvägs till Bvc, med vagn stannade jag hos en vän och lämnade av en mobiltelefon.
 Fick be henne snällt om att köra hem mina 2 döds tråkiga vänner då dessa gjorde barnvagns körningen en aning besvärlig.
 Snäll som vännen är, körde hon hem mina 2 kalkoner... Mercii liksom =P


 BabyCafét hann vi oxå med. Men fick gå därifrån en halvtimme tidigare då Maximilian inte mådde så där värst bra. En släng av vaccinet tror jag minsann.
 Nu har parvlen sovit i 2 timmar. Undra så om det blir som sist han vaccinerade sig. En lång kväll med otröstligt skrik och feber. Tur man har panodil hemma minsann!

 Förresten, så är ju denne dansken förtillfälligt lite grann Bil lös. Då min kära bmw tyvärr har fått en släng svininfluensa i "toppa-packningen"

Fan vad jag har bra karma när det gäller bilar och motorer. Först Doris Bilen, Sen Forden nu min Bmw? Vilar det en "bil-förbannelse" över mig? Om nu så är fallet, vem fan har satt den där?

 Neh, om ja skulle ta och pula lite härhemma. har redan tvättat, vikt, lagt på plats, städat, fixxat kök osv..
 

Theo´s födelsedags present alá en nya Racerbil-säng ifrån oss alla kommer imorgon. Passar perfekt då familjen får nycklarna till sin nya lägenhet på fredag =)
 Så idag när Mattias kommer hem från malmö, där han är och hämtar bil delar till Bilen med svinsjukan så får jag väl sticka ner till Jysk och köpa en madrass. Sängen måste ju vara komplett liksom =)

Ahja, . .

Over and out!!!

 förresten, fan vad det va klent med kommentarer ang förra inlägget om Homosexuellas rätt till kyrko bröllop. !(?) trodde folk skulle kommentera satan och att det skulle bli värsta duskutionen.
 Men inte en enda kommentar fick jag..

 Tack för den tjocke sven ! ! !
 

 

Klartecken från kyrkan!

ur Aftonbladet 2009-10-22

Stockholm.
Homosexuella par ska kunna vigas i Svenska kyrkan från och med den 1 november i år. Det beslutade kyrkomötet i dag.

Beslutet, som bygger på kyrkostyrelsens förslag, innebär att Svenska kyrkan även i framtiden förrättar vigslar, såväl av heterosexuella som homosexuella par.

Men hälften avkyrkans biskopar, 7 av 14, varnar nu för för splittring i kyrkan efter beslutet. De kritiserar det sätt som beslutet förberetts på och säger i ett uttalande att beslutet om samkönade äktenskap inte är tillräckligt förankrat och inte grundats på ett riktigt sätt i kyrkans tro. De anser därför att kyrkans enhet är i fara.

"Som biskopar i vår kyrka har vi ansvar för kyrkans lära och enhet. Vi sju biskopar menar att kyrkomötets beslut om äktenskap och vigsel har tillkommit på ett sätt som inte fått en tillfredsställande förankring inomkyrkligt och ekumeniskt, inte fått en betryggande begrundning i vår kyrkas tro, bekännelse och lära och därför äventyrar kyrkans enhet."___________________________________________________________

 
Jag ska ärligt säga dig en sak. Och läs nu NOGA vad jag skiver, förväxla inte mina ord, lägg inte någon egen tanke till. Detta tycker JAG, inget klydd, inget skitsnack nada nada!

När det gäller min åsikt om homosexuella så ska jag ärligt talat säga dig.
 Vad folk gör i sina sovrum, och med vem skiter jag ett fullt stycke i. Jag tycker kärleken är underbar å inget man ska hänga upp kön på.
 Kärlek är kärlek å resten är oviktigt.

 Jag har vänner som är homosexuella, bisexuella osv.  Underbara människor. med underbara respektiva. Så länge jag slipper vara i deras sovrum, å i gengäld, dom slipper vara i mitt så kvittar allt.
 Alla mäniskor är lika värda varesig religion, läggning eller hudfärg,. BASTA!
 och precis detta kommer jag lära min son. !!!

 NU över till det jag inte förstår gott folk.

 Det är såhär. att jag anser att ALLA har lika RÄTT!!! Vare sig det gäller lön, jobb, åsikter, kön osv...

Men det jag inte kan förstå är varför homosexuella så starkt strävar efter att få lika rätt till att ingå äktenskap i kyrkan.
 Visst, fattar grejjen, det gör jag ju, till en viss del. Traditionen, kyrkobröllopet, klockorna osv osv osv...

Men kyrkan är en religion, en tro! Och denne tro/religion såsom dom flesta religioner är starkt med betoning på ordet STARKT emot samliv med samma kön. Hade tron kunnat flytta berg hade alla dom fått brinna i helvetet omgående. Mer eller mindre..
 Så jag förstår inte varför man så hårt strävar efter att få ett faktiskt "falskt" välkommande in i kyrkan som har något kraftigt emot vem du är.

 Dom jag inte tycker om eller inte trivs ihopa med vill jag ju inte vara i närheten.
Är jag inte välkommen tränger jag ju mig givetvis inte på...
 Jag vet att jag inte får gå in i en moske och trampa som kvinna rakt in på golvet, nej då. Kvinnor ska infinna sig på läktaren i slöjja/burka. Skillnaden mellan mannen och kvinnan är stor. Vill jag då, om jag vet att ja inte är lika välkommen som en man, "tvinga" på mig min rätt? Lika hit & lika dit...

 Jag tror inte på satanist tron, vill jag då gifta mig i deras kyrka när dom inte tror på mig?

 Fattar ni vart jag vill komma? Eller luddar ja bara i orden...

SKulle min son komma hem en dag och säga att han är homosexuell ska jag ärligt säga dig att det inte rör mig i ryggen. Älskar han lika mycket för det.
 Visst, jag är en mycket öppen person. inte alla är det. MEn sån är jag bara!!!

 Ja förstår bara inte varför ni tvingar er på att få lika rätt i svenska kyrkan som är så emot er, det står så i biblen.
 NI är fel, ni gör fel, allt ni är/gör är ajja bajja..

 Skit i kyrkan, starta en egen. Där alla är 100% välkommna för den dom är.
inte för vad en gammal bok vill att dom ska vara!

 ALLA ÄR LIKA VÄRDA ! ! !
Amen skojjar du? Skärp dig förfan!


Tarmvredet hotade Anna Books liv: Jag hade tur...

Anna Book drabbades av svårt tarmvred och tvingades till akut operation natten till onsdag. Nöjesbladet har träffat henne i sjuksängen.

– Det har varit jobbigt och jag är jätteledsen, säger hon.Läs resten utav Böl-historien här!!!

----> http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6002165.ab <----
AMEN LÄGG AV FÖRFAAAAN  ! ! !

 Vafan är det med Anna book och eviga böle-rövs-historier.
 Inte en enda gång i mitt skapta liv har jag läst en artikel om henne där hon faktiskt är "glad" eller rentutav "lycklig" ?!

 Nej då, denne gnällefisen har precis just det, en fis på tvären, nog fan konstant!!!
 Är hon inte med i en skvallerblaska befinner sig böleröven i tv, där hon givetvis fäller en eller 100 tårar stup i kvarten..
  Kvinnan borde vara uttorkad förfan...!
 Hade en annan bölat så som hon gjort och fått en krona för vart tillfälle hade man varit rik vid detta laget.
 Att läsa om hennes "lessen hit & dit" är som att följa Linda (fucking) Rosing och hennes eeeeviga halv-äckliga/uttjatade romans med Fadde... ORKA ! ! !

 Jag ska säga dig Anna Böliga Book. Det du tycks ha gått igenom i ditt liv har jag fan varit med om oxå. Garanterat jävligt mycket värre. Å inte fan ser du mig sitta å böla i varenda jävla skvaller blaska på hyllan.

 För att inte tala om dagens artikel. "tarm-problem" som hon håller på att dö av...

 Amen lägg av, BEEN THERE DONE THAT liksom...
 Kom på något eget, det är så old....
Suget tog överhand!


 Fick ett himmlans sug efter köttgryta idag. Jag är en sådan person som bara ääälskar grytor. Du får stoppa precis vad du vill i dom. Bara du inte slänger ner gröna ärtor, linser, bönor och sånt.
Det är den enda kategori grönsaker jag INTE äter!
Annars är det bara till att prega ner vad fantasin talar om för dig och tadaaaa, du har en gryta!

 Jag hade ox kött hemma, Så jag bestämde mig för en lite annorlunda oxgryta. Mest för att inte alltid laga samma vanliga. Jag tycker om att hitta på, i köket asså!

 Så jag hackade lök, vitlök, skar färska svampar å började fräsa upp. Sen skar jag oxköttet i bitar, fräste dom snabbt i pannan med peppar, sen ner i grytan.
 Vips, mitt i allt befann jag mig på ica, skulle handla in till den danska middagen vi ska ha på lördag med mattias Mamma, pappa, Morfar, Mormor och moster.
 I vagnen gled det dock även ner lagerblad, röbetor & morötter...

 Väl hemma skar jag morötterna å slänge ner dom i grytan. Även ett gäng lagerblad blev ner-smugna å mitt i allt rörandet kommer jag på mig själv...

 Var jag sugen på hitte-på-köttgryta eller var det helt enkelt kalops jag ville ha från början. Och vad har jag egentligen lagat för gryta nu? 

 Kalops med Vitlök och svamp?


 Neh nu blev det rörigt värre i grytan. Gott ja! Men vad var planen från början?

 
Dagens tips!

 Laga inte mat när du är sugen?!


jag blev visst utmanad!

Reglerna är:
Kopiera detta till din blogg.
Utmana 5 personer och berätta för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1).

1. Vad heter du: Connie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cola
3. Flicknamn: Cornelia
4. pojknamn: Christian
5. Yrke: Civil ingenjör 
6. Färg: Citron gul hehe
7. Klädesplagg: Converse skor
8. Mat: Chili con carne
9. Sak i badrummet: chiron hudsalva. (oh ja, jag äger en sådan som stomipatient)
10. Plats/stad: chicago
11. En orsak att vara sen: chillade hihi
12. Något man skriker: Coooooooooolt
13. Film:Con air
14. Något man dricker: Corona
15. Band: Cher, fast det är inget band. men ja kommer inte på annat
16. Djur: cat =P, okej dååå... ChinChilla...
17. Gatunamn: ingen aaaaning fan... Måste tänka, länge!
18. Bil: cheva
19. Sång: Can´t fight the moonlight?!


tadaaaa.....!!!

 Jag utmanar, regina, Sara, Therese, Cicci, ööööh ja å någon frivillig

man kan hinna om man vill!


 Idag var planen en motions slinga i snogeholm´s skogen. Jag, syrran & barnen i vagnarna. Den planen stöp lite i början då syrran lyckats trippelboka sig.
 Ja, ni hör vad jag säga, Man kan faktiskt trippelboka sig. Dubbel är ju 2. då är trippel 3, Tadaaa, trippelboka-ordet är härmed ett erkännt ord. Iallfall i min ordbok.
 Som förvisso inte erkänns utav någon svensklärare =P

 Så jag och Maximilian körde upp till Mamma å pappa, som dock befann sig i Tygelsjö hos min kusin, men Regina va där. Och det var precis henne ja va kaffe-sugen med. Egentligen pinsamt att jag körde dit. Varit så duktig annars och gått som en idiot i 2 veckor nu. Men ibland får man vara lat.

 Jag och svägerskan spenderade iallfall några timmar med Kaffe, svininfluensa-diskution, barn-mys och Jobbe-prat =) Alltid like nice!

 Just ja, det kan ju ha hänt, mest nu för att jag inte gick dit, att det slank ner en winerbrödsbit eller två.
 åååh, skit åsse. Ahja, inte så att det finns nån risk med att ja går upp ett hekto. Inte så kass som jag är.

 Det kanske ska bli dagens bantar tips. Operera bort en bra bit tarm i flera omgångar, så går du inte upp i vikt?! Däremot får du förvisso en helvetes massa andra problem... Smalheten har sitt pris vet du!

 Iallfall, efter systerns trippel-bokning så blev det ändå till att vi helt plötsligt fick klämt in en snabbetur och en motionsrunda på en 40 min. 40 min är ändå 40 minuter.. Bättre än inget! SOm vi kan i skogen...

SAmbon har precis fått serverat pannkakor i soffan. KAn man äta i sängen kan man äta nerbäddad i soffan.
 Så är det bara. Och han älskar pannkakor, en annan avskyr dom!
 Men jag stekte en hög , eller heter det att jag "gräddade" en hög? Äh skit samma. Pannkakor blev det iallfall, med favoriten drottnings sylt och kall mjölk på det.

 Enkel att tillfredställa minsann! Nu ska lill plutt i badet, sen blir det mys och lek, och vi rundar av det hela med en flaska godnatt välling. Sen blir det natti natti. Vårat älskade lilla hjärta.

 Och JA!, Jag skämms inte ett skit för det. Men han sover i vår säng. Började för att han blev så dunderförkyld för 2 veckor sedan... Nu skyller jag på snuva *s*
 Men det är ju såååå mysigt!

 Fan, måste nog börja vänja han av med det....


jaja, över and out!

En helt vanlig lördag!

Eftersom Mattias jobbat inatt, anlände i sängen under täcket som ingen värmt upp 07.15 så smög jag och Maximilian upp. Klädde på mig, fixxade till Maximilian, Gav honom den dagliga frukosten som består utav en stor tallrik gröt, Sen på med överallen, ner i vagnen och sen ut på en sju hundans promenad..,
 Gick på lite ärenden & vips, när vi väl landade hos systern min så hade vi varit ute och gått i timme ungefär.
Kanon, motion, frisk luft samt en sambo som får lugn och ro , Check!!!

Just nu så lagar jag middag. Idag blir det inget avancerat alls Köttbullar, potatis, sås, lingon och inlagd gurka. Givetvis är den inlagda gurkan lagd in utav mig själv. Sånt behöver man liksom inte spendera sjukt onödiga pengar på. Lite ättika, socker, vatten och vips. Klart i en handsväng! Och gött är det oxå!
 Personligen ska jag nalla 2 potatisar och göra lite hemgjord potatismos. Jag bara äääälskar hemgjord potatismos. Pulver mos är det värsta jag vet. Men hemgjord, mmm....
 Mattias vägrar äta det. Så det blir sällan man står och gör det till sig själv enbart!

En tant påpekade idag i affären att jag var en "ung" mamma. Men hallo ja!
 Enligt mig är en ung mamma en som är mellan 15-20 år typ.
 Jag är väl ändå inte en ung mamma. Jag är väl t.o.m lite medelålders snart haha.

 Men hon tyckte att jag såg ung ut. och när jag ifrågesatte om jag verkligen såg ut till att kunna vara under 20 svarade hon ett bestämt JA!
 Tanten måste ha glömt sina glasögon. Jag är ju 28, blir 29 nu den 2e december..


Ahja..

 Nu ska ja duka...


 Over and out!

Bild kalasBlått är SÅ hans färg asså ! ! !
Hans hääärligt blå ögon framhävs så!Tänkte bjuda på ett litet bild kalas  =PMaximilians
...

Farfar & Farmor


 


Mormor & Morfar

 Och så var vi i snogeholm vid sjön för några dagar sedan. Här trillar lite bilder in på det...


 
2 utav 3 kusiner.
Oliver & MaximilianMor & SonMattias och Maximilian ser fotboll...
Eller, det är iallafall vad Mattias Kallar det..

Hihi
NU ska jag hoppa i loppelådan. MAximilian nannar redan. Och Mattias jobbar inatt..
 Tur jag skickade med Kanelbullar, Kokt The vatten, The påsar & Halstabletter.
Kan behövas i denna kylan!

Natti alla därute


blandad kompott

Precis hemkommen efter en promenad med sara... Vi hann förvisso även handla en julklapp, ta en snabbkaffe på fiket och hämta liam på skolan.
 Just ja. en runda in om konsum oxå. Maximilian behöver nya nappflaskor. Dom små funkar inte längre. just för att dom är SMÅ!

Nu sitter jag här å klimpar medans maximilian så snäll och lekfullt backar runt i sin gåstol. Sido gå kan oxå förekomma. MEn framåt är inte riktigt hand grej, än iallfall...

i ugnen står en nästintill hemgjort lasange och puttrar, salladen är skuren och nu väntas det bara 2 män som kan äta upp den. För jag kan dock inte!
 Mattias kommer hem vid 16.30, Robert trillar in strax innan.: Robert ääälskar lasange. Så man kan itne direkt laga det utan att bjuda honom. Då blir han lissen...

 Denne helgen händer det inte så mycket. kanske käka flygande jakob på söndag med syrran å svåger. Eller om vi ställer oss och gör Högrevsgryta med Sidfläsk & kantareller. ett recept jag hittade i månadens Ica blad.
 tur man hittade ett recept åtminstone, för någon bonus check fick jag fan inte..
 handlar jag för mycket på Coop tro?

I Förmiddags kom Milla & oliver förbi. sara var här redan, så vi passade på att ta en runda kanasta. & eftersom ja inte vann. tänker ja inte berätta att det va syrran som gjorde det, för då tuffar hon bara sig hehe

 ååååh, syrran & Mia börjar en ny termin Baby-vatten-gympa idag. Jag är såååå avensjuk. Jag vill ju så jävla gärna. Det verkligen söker mig att ja inte kan.. VERKLIGEN! Finns lite sorg-känslor över dte hela.
 Visst, kan, det kan jag ju. Men hur kul blir det om stomin släpper i all klor? Kommer ju se snyggt ut. kan ju förvisso alltid skylla på att Maximilians bad-blöjja är av sämre kvalitet. Tror du dom köper det resonemanget? Eller "mängden" avslöjjar att jag ljuger?

 Oh, skit åsse, på den dagliga promenaden glömde jag att ja med lampan som ja ska ersätta med en ny då min belysning på bmw skylten är kass..
 Får kanske ta en x-tra promenad ikväll? Eller tja, innan 18.00. för då stänger dom...
Korkadade öppetider kan jag ju tycker för en mack, som är lokal och ovan på allt enda macken i byn! Nästa ligger ju i veberöd 2 mil härifrån?! Dom däremot, har öppet dygnet runt... Sjukt!

Jag och syrran var på minnneslunden igår. la en blomma för Farmor & farfar. Ussha jobbbigt. Det känns när man kommer dit. Saknar dom som faaaan!!!

Äh, nu ska jag leka med min son innan han backar rakt in till grannen....


Ibland blir det bara inte som man tänkt sig...

Måndagen var dagen som stod still... H

Hade en sådan fruktansvärd smärta i magen som inte ens med ord går att beskriva.
 Ni vet när man har maginfluensa, när man efter all uppkastning och magkramper bokstavligen ligger i sängen i fosterställning och knappt vill ta ett andetag...

 Detta var mycket värre....

Hela dagen gick, jag bara väntade och väntade på att Mattias skulle komma hem från jobb och avlösa mig och ta Maximilian.
 Känslan går knappt beskriva när du har så ont att du inte ens kan hålla din egen son i din famn, inte ens resa på sig, och ännu mindre ta ett steg... Magen stod tydligt ut, ungefär som graviditetsmånad 8-9 eller nått.

 Alla sa åt mig att åka in på Akuten.

Men jag V E T vad som händer om ja kommer in akut en gång till, Min kirurg läkare har tydligt skrivit in det i min journal. Även påpekat det i telefon.

 -Nästa gång du kommer in med buksmärtor kommer vi lägga in dig direkt connie och så får vi helt enkelt öppna upp dig och se vad som är felet då röntgen bilderna är för luddiga för att se ordentligt eftersom du har för mycket ärrbildning...

 Förstår ni nu varför jag drar mig in i det sista?!

 Tanken slog mig på kvällen efter att Mattias kommit hem. Jag har kanske stopp i "stomin"? Får kanske ta något laxerande och se, uteslutningsmetoden är bäst, är det inte det, då får det ju bli akuten. Mer kan jag liksom inte göra.
 I mitt fall, med alldeles för lite tarm, Mage/tarm som fungerar som den vill räcker det med en packet Extra dopps LAKRITS. 1-3 timmar efter är denne dansken grymt dålig i magen... Står förvisso på paketen...

"Överdriven konsumtion har en laxerande effekt"

 Och det kan ni ta mig fan på att dem har. ..

 (mycket skitsnack nu asså hehe)

Iallfall, Mattias var tvungen att fixxa vår ena bil, så jag tog Maximilian hem till mamma å pappa. För som ja sa innan, jag kunde inte bära honom. Inte ens en chans...
 Och där, 2 timmar efter min "överdrivna" konsumtion lossna stoppet. För det va precis det som det var.

 TACK GODE GUUUUUD ! ! !

Aldrig förr har en sådan fruktansvärd smärta försvunnit så fort...

Tur man provade det först, för annars hade jag legat på sjukhuset nu med nya 53 stygn över magen i onödan.

NEJ TACK!!!
Hjärtat vårt ! ! !


Rabatt kort?!

 Fick ett rabattkort sist jag tankade på shell här i byn med lovorden SPARA PENGAR, tanka hos oss!!!
 Nästa gång du tankar får du 25öre rabatt per liter.
Låter ju bra tänkte jag utan egentligen slänga en tanke på hur Mycket/lite det egentligen är.. Men det låter ju bra om inget annat.
 Häromdagen tankade jag.  Tankade för runt 200 kr, gick till kassan, drog mitt kort, visade rabattchecken som dom så omsorgsfullt stämplade med en SHELL stämpel.
 tadaaaaa, intjänade penagr för dagen... 4 kronor och 11 jävla öra.. kan du fatta???

 Inte ens en halv liter bensin som tack för att ja tankar lokalt, inte ens räcker slantarna till en liter mjölk!

 Är rabattkort allt meningsfullt?

 Små fnissandes lämnade jag shellbutiken. Just för att jag låtit mig luras...

 "Tanka lokalt, spara pengar"

NooooooT!


Det börjar på S och slutar på torm...


 Regnar & Blåser som faaaaan ute, storm kan man nog kalla det.

 Sambon är ute i garaget och skulle "bara" måla taket, jag sa upprepade gånger till honom att det kunde vänta tills imorgon, vädret är ju inte direkt det vänliga.

 Men sen när har män någonsin lyssnat? Nix!

 Sett på flera bloggar att folk tydligen tycker om "over knee" stövlar. Jag ska ärligt säga dig att dessa stövlar i imitation av lack och läder ALDRIG någonsin kommer att träs på mina vackra danska ben.
 För jag ska tala om för dig, att det finns en anledning till att Julia Roberts bar sådana i filmen Pretty women, där hon hade huvudrollen som PROSTITUERAD!
 Det är precis så jag ser dessa stövlar som är alldeles för långa/Höga, typ som Hor-stövlar om jag får vara så grov i mun.

 Visst ja, jag har ju rövhålet bredvid navelen förtillfälligt, så jag får säga vad jag vill. Så det så!

 Så dessa "over knee" stövlar tycker jag ska tas bort från butikerna. Så fula är dom!
 För att inte tala om att det ser FÖR JÄVLIGT ut när en 12 åring kommer gåendes i sådana ful-wannabe-prostituerad-stövlar.
 Hade det varit min dotter hade hon aldrig i sitt skapta liv fått köpa sådana, ännu mindre fått dom utav mig!


 Maximilian har blivit lite förkyld. Inte så konstigt med tanke på att Mattias är det och har varit det i veckor nu. Samt alla andra i familjen som är det till & från...
 Det är ju den där snuv-sässongen nu oxå ju. Så man kan väl inte riktigt slinka undan antar jag.

 Imorgon är det Sjöbo-Dagen vilket innebär att vi har en liten mindre marknad, uppträdande med olika band, underhållning, utställningar, uppvisningar osv.
 Iår ska minsann THE POODELS spela. Ska bli skit skojj. Har planerat att tassa ner där med Milla, Mia, Sara, Ferda, Helena och alla barnen givetvis... Får se hur många utav våra gubbar vi får lockat med...

 Nu ska jag stänga av tvättmaskinen, den piper som fan för att demostrera att den är klar, och jag stör mig som in i baljan på ljudet...
 Får väl även tömma diskmaskinen som oxå demostrativt pipit att den är klar. Sen finns det inte mycket mer att göra idag.
 Har tänt 19 vämeljus. Jättemysigt. Å så alstrar dom ju värme oxå. Kan behövas i detta skit-kalla höst väder. För änsålänge har vi trotsat kylan och inte satt på värmen än. Men tror inte direkt att vi håller oss i många dagar till. Visst är värmeljus bra, men dom utgör inget mirakel...


 Godkväll & Godnatt folk!

 See y


Grattis lill älskling!


 Helt sinnes vad tiden springer iväg.

Han föddes inatt (natten som gått) 01.36 i ystad. Just det klockslaget, 01.36 såg vi honom för första gången.
 Så magiskt, så otroligt, så underbart. Finns egentligen inga ord som kan beskriva känslorna som svallade över en när Mattias klippte navelsträngen, och jag fick upp honom på bröstet.
 Där satt vi, barnmorskan släckte ner och lämnade rummet, det var bara vi 3. Vi hade just den minuten gått från 2 till 3.
 Tiden bara sprang iväg just den stunden inne på förlossningsalen. Vi bara tittade på honom, sa upprepade gånger att han var så fin, så perfekt, allt var så fulländat!
 10 fingrar, 10 tår som man brukar  säga...

Nu 4 månader senare är han ju givetvis lika perfekt. Han lär sig så fort. Så duktig är han...

 Sprungit från babykläderna i storlek 50 rakt in i storlek 68 för stooora killar hihi. Från att ligga till att sitta, från tysthet till joddla, från strumpa till sko, Från Ammning tille ersättning till Puré, från liggvagn till sittvagn...

 Från en plutt på 3460gram & små 51 centimter till en storkille på 7380gram & ståtliga 65 centimeter...


 VI älskar dig!


1 dag gammal

4 månader!RSS 2.0