Jag bojkottade det!


 Japp, jag såg bokstavligen inte en enda minut eller för den delen en sekund utav eurovison song contest i lördag! Nix, jag bojkottade skiten för första gången sen jag var 13 år eller nått.
 Så går det när man skickar ut sverige, å Anna Bergendahl som hade en sådan fin & Bra låt!
 Idioter! Bokstavligen!

 Över till nått roligare dock!

 I fredags kväll/ Natt busade eliten till det lite för Tina som i lördags fyllde hela 30 år. Så här kan det gå om man nollar och råkar känna oss... Ja så kan det helt enkelt gå om man fyller 30 år!

 Och ja! Jag har oxå fått inrubbat det i huvudet att jag oxå fyller 30 år om ett halvår.
 MEN jag vill oxå pointera att jag ännu är en 20 ÅRING (+nått) haha!

Over and out


1 minut, det är allt!


 Ibland behöver barn bara en enda minut i fred för att hinna hitta på hyss....
 I detta fall var det en hel paket vete groddar över hela golvet. Hela katastrofen syns inte på bild. Men hela mitt kök på över 30 kvm var fullt av skiten hahaha


Boven i dramat fångades ju givetvis på bild =P


Ops!


 Ja gud ja. Lika bra att krypa till korset och erkänna..

Då flera hade försökt ringa igår men inte fått tag i mig. Jag gjorde det. Ja, helt enkelt så kröp jag in till Maximilian och deckade gott en timme =)
 Och för en gångs skull så sov jag ändå hela natten.: kryss i taket. HiHi =)

 Svärmor avslöjjade mig allt haha =)

 JA det är ju så att mitt järnvärde inte är så bra. Vilket jag förvisso vetat sedan jag blev opererad och läkaren tyckte att ja omedelbart skulle börja med niferex (järntabletter)...

 MEN, för er som vet vad det är så förstår ni nog varför jag INTE velat börja på dom efter OP då jag var snittad från blygben till en decimeter ovanför navelen samt ett decimeter snitt bredvid det andra snittet där stomin suttit. Även tjocktarmen var sydd och repererad. Vill man då, tror läkaren, börja med järntabetter som gör att man blir duktigt förstoppad?

 ÖH NÄ!

 Men nu kom ju domen igen. Mitt HB var nästan under 100. Inte bra då du helst ska ligga på 140-150.
 Så det är väl bara till att bita i det sura äpplet antar jag. Läkaren skrev dock ut förrra veckan på min stora kontroll lite mag hjälp. Ja, detta blir ju skoj. NOT!
 MEn det e ju som så, att lågt HB gör en fruktansvärt trött. Att jag sen inte sovit en enda hel natt på 2 år underlättar ju inte. Så en middagslur ibland är ett ont måste. Fast dom till 99% fördärvar mina nätter duktigt!

 Neh du, nu ska jag packa lille i vagnen, tassa ner till grönsakshandlaren å handla lite frukt och grönt. Har glömt att handla dill & sallad tills på söndag.. Senila Connie. haha Får göra det nu

 och förresten. Denne dansken kommer för första gången sen barnsben totalt dissa Eruovision Song Contest iår.

 Hur fan kunde inte sverige gå vidare, JA älskar Anna bergendals låt. Jag rösta på den. Och med tanke på allt annats skit fattar ja verkligen inte hur hon inte kunde gå vidare. Går världen på droger eller är ni tondöva hela högen?

SKAMLIGT ! ! !

Over and out!

Kommentera mera folks! I genomsnitt så läser ca 100 personen min blogg. Vem dessa 100 är vet jag minsann inte.. Men nån enstaka gång kan ni väl bara slänga en liten liten kommentar. Det är så roligt att läsa dom ju =)

 Har precis kommit hem från Kina resturangen. Varit där med Gitte som fyller år idag, Sara, Emmi, Mamma & så maximilian. Mamma bjöd på lunch. Kina Buffé =) Gott gott!

 Innan det så var det god födelsedagsfika hemma hos sara =) me like me like!

 MAximilian har precis deckat. Totalt slut efter dagens aktiviteter och bus =) Det är så roligt med honom nu. För han lär sig mer eller mindre nått nytt var dag. Han kan inte gå än själv. Men går bra om du håller han i ena handen. Eller om han själv får gå längst saker å ting.
 Hade ju varit kul om han gick på sin 1 års dag på tisdag. Men ja tror det ikke. Han är en försiktig pojke minsann!

 Hans ordförråd ökar hela tiden. Han säger inte orden riktigt ordagrant-korrekt. Men du hör mycket väl vad det är han vill få fram. HAn kan numera säga titta, där, pappa, mamma, Nej, Va & Tack hihi
 Mammas stora gryn!

 Allt är klart inför hans stora kalas på söndag! Och ja hoppas alla blir nöjda och glada =) Inte minst Maximilian hihi

Funderar skarpt på att gå in å lägga mig hos Maximilian: Bara vila ögonen en stund.... MEn ja vet oxå att om ja gör det, så innebär det att jag ligger vaken halva nätterna... Skit skoj liksom..
 Äh, får nog hoppa på det där soveriet asså.

Over and out!

Snopet! Ibland har man bara sån jävla fet tur asså... Eller ja, Ironin flödar just nu över den meningen..
 Dom säger att en bild säger mer än 1000 ord, Så here we go....
Ja du, Tydligen, ja asså, enligt polisen så hade jag inte mindre än 2 slitna ikke godkända bakdäck.
Dock! efter lite sensuell visning utav råddjursögon, kvinnligt ålande över huven, lite snyft, å putläppar så slutade med att han lät mig "glida" på det ena däcket och därav "endast" fick böter för det andra. 1200 kr räckte för mig i vilket fall som helst, 2400kr hade inte gjort mig så där värst glad. Ännu mindre sambon!

 NU är det ju förvisso så oxå att jag itne riktigt vet om det var min sensuella stil som gjorde att jag slapp bötan på det andra däcket. Eller om det helt enkelt var det faktum att han gjorde allt för att det skulle gå så fort som möjligt så han slapp se mitt nylle mer ön nödvändigt..

 JAg röstar för alternativ nummer 1, låter betydligt trevligare =)

Over and out för den fattige!

Btw, Fick igår, ääääntligen tillbaka mina pengar på Ks Car styling. Inte en dag försent slowfuckers!


Farmville, den nya hälsofaran! Amen skojjar du. Garva som fan i fredags då jag satt å zappade på tv´n och hamnade på Dr.Phil´s psyk program. Dagens ämne var beroende som tog över folks liv.
 Första kvinnan ut att sätta sig i "bikten" hos Herr Phil var en tjej, inte vilken tjej som helst. Nejdå, en gift 2 barnsmamma i ca 35+ åldern.
 Hennes feta problem, eller som dottern såg som ett fett problem. Att hon var 100% beroende utav Farmville. Ett spel för 3 åringar på Facebook. Jodå, Både jag och Mattias har spelat det. I brost på annan sysselsättning haha!
 Men i denne mammans fall handlade det om att detta spel tagit över hela hennes liv. HOn verken träffade barn eller man. och hade inte gjort på ett tag. HOn verken städade eller tvättade, eller för den delen lagade någon mat.
 Inte för att just detta skulle vara hennes uppgift som kvinna. Men hon var en sån där "Stay at home mom" medans hennes man slet som ett djur. . .

 Jaghar nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, som att se Herr Phil såga henne totalt, med en ledsen dotter vid sidan... Oh dear gooood asså!

För er som inte vet handlar spelet farmville om att du sår olika grödor, morötter, sparris, blommor osv, Skördar dom, tjänar pengar å kan köpa hus och göra en liten tafatt by.. Hipp Hurra!

Jag vet d fan vad det är med folk som låter ett spel ta över allt. JAg fattar det fan inte asså. Sedan när behöver man inte mänsklig kontakt?

 om 1 vecka ska Maximilians 1´års dag firas med familjen & Släkten.. Det mesta utav sakerna är redan inhandlade. Har dock lite färskvaror som jag ska handla. Lite till tårtorna och så...
 Kommer bli en kanon dag vill jag påstå.
 Vi har bestämt avd vi ska bjuda på iallafall. Eller rättar sagt mattias har bestämt..

3 sorters Sill
Helgskinka
Köttbullar
Prinskorvar
Leverkorv
rökad korv
Röbetssallad
Ägg
Kokt nypotatis
Gräddfil med gräslök
Hembakade frallor
Kavring
Grovt bröd
Grönsaker
Smör & Ost

 Sen blir det tårta, småkakor, kaffe osv till efterätt givetvis =)

Ah, det blir nog hur bra som helst. Är åtminstone nått alla tycker om hoppas jag. Svårt att laga bara en maträtt som alla tycker om. Vi blir iallafall 25 personer liksom..Neh, nu ska ja ut till sambon i trädgården medans Lille sover middag!

Over and out!

Svammel!


 ja både igår och idag är fuldagar. Vilket innebär fulväder, tråk å skit! Ja vill hitta på något. Men irreteras över våra ful-bilar som inte är helt färdiglagade!
 Ja, en sisodär fet plånbok hade ju inte heller skadat. Ja om ja nu ska iväg å hitta på nått.. Men det blir ikke något med det, tyvärr..
 Här är iallafall storstädat å klart nu. Har förvisso "bara" 4 maskiner nytvättad tvätt att sortera, vika och lägga på plats, Hurra!
 Men annars e allt klart, och det är ju skönt. Gillar duktigt renhets-känslan. Så är det!
 Sen å andra sidan, efter sonens trevliga maginfluensa här om dagen så behövdes det saneras duktigt. Även om allt blivit spritat/skurat efterhand som.. Men ändå!

 Och idag, är sååååå resturang sugen. Skiter i om det är macdonalds eller en mysig krog/resturang. Bara grejen med att gå ut å äta nått gott, slippa laga, slippa diska..
 Men sambon lyckades jag ju givetvis inte att övertala. Nej då, jag hade ju redan lovat honom pannkakor (urk!)

 Sonen blir bara större och större. KAn numera säga Neh, Där, Titta. Gå lite grann med stöd av bara en hand av dig, Krypa upp i korgstolen osv... Stora killen...Tadaaaa, titta mamma!!!! =)


Fick min nya bikini igår. Den sitter "ok" på min sletna kropp. Behöver väl kanske inte dunder-skämmas på stranden eller så. inte för att jag någonsin gjort det. Men ändå. Däremot kan jag ju fetglömma det där med en Bullig-hollywood-byst! neh då: Här hänger det som aldrig förr. En viktnergång på närmare 90 kilo, 4 stora operationer, 1 unge. Jodå, gravitationen gör sitt, kan vi ju inbilla oss.
 MEn vafan, det får se ut som det gör! Så enkelt är det. inte så att nån stor underklädes firma kommer ringa och tjata om mig som mobell ändå. haha!

Neh, nu ska denne dansken vika sin tråk-tvätt!!!

Over and out!Chockad!
Skit samma

over and out!

Framsteg!


Händer så mycket nu med Maximilian. Han lär sig så snabbt. Små små saker, dock både posetiva som negativa. Han kan numera säga Neh! Detta används flitigt när han vill visa vad han vill ha och du råkar ta fel, eller när han vet att han gör något han inte får, och jag hostar till med ett klassiskt ajjabajja då viftar han ena armen från höger till vänster ett par gånger medans han upprepar ordet "neeeh"
 Armviftandet kommer nog efter att jag brukar peka "ajja-bajja-finger" som jag viftar fram ¨tillbaka när han gör nått han inte får. hihi

 Han reser sig och går längst med alla möbler, väggar och dylikt. Numera stylandes med bara EN(!) hand. Och han vågar även släppa taget helt för att gå ett enda pyttesteg för att ta för sig på nästa möbel.

 Idag dock, när vi alla sitter och dricker kaffe å flabbar skit så reser sig maximilian i luften, står där helt själv utan stöd. *woooow* utbrister jag samtidigt som han kommer på vad han gjorde och i all hast dimper i golvet på rumpan. hihi.. Snart går han nog tror jag haha!

Samtidigt så har vi ju kommit underfund med att han ääälskar vindruvor. detta resulterar dock i att om han ser sådana i affären så gallskriker han hela shoppingen igenom tills han får några. Wiii va kuL!
 Så ska du handla med en glad unge får du minsann smyga förbi vindruvs-disken UTAN att han ser det kan jag ju tala om! Eller som jag fått göra 2 ggr då¨jag misslyckats med mitt smyg-uppdrag helt enkelt smygöppna paketen och langa lite över till honom i vagnen...

 Ja så kan det gå...

 over and out!


RSS 2.0