Välkommen tillbaka sköna sol och värme!!! ...

mms_img56844 (MMS)

Välkommen tillbaka sköna sol och värme!!! Maximilian gillar det skarpt. Fast badet sker i badbalja. Imorrn får han en stor härlig pool i födelsedagspresent. Over and out


Coolt Lekhus till bra pris!


 Jodåå, efter evig jakt på ett ute lekhus till barnen (just nu speciellt Maximilian) till vettigt pris fann ja äntligen ett via tips från andra sidor på nätet...

 HARALD NYBORG is tha shit fannimej!Å detta spektakulära hus kostar "endast" 1399kr =) Just det ja menar med prisvärt då sådana hus i övriga lekaffärer ligger mellan 3000-6000 spänn. Helt sinnes sjukt!

 Ja, jag vet, och har sett att dom har ett "hus" på Citygross bland annat. Detta då för dryga tusenlappen. Men det va skit klent byggt, super tråkigt å hade faktiskt vassa kanter då plasten var "skuren" på flera ställen. Så nej tack!
 
Hade ett annat på Ellos för liknande summa, "Piratskepp" men efter närmare titt va ju det byggt för pygmeér fan! Någon i Maximilians ålder, dock med Maximas längd hade säkert tyckt det va skit skoj... Korkade mått!!!

 Ahja, Får se om ja får lockat Mattias till detta. HAn ska alltid va så svårflörtad!

over and out

Sitter i trädgården å myser i solen. Passa...

mms_img46368 (MMS)

Sitter i trädgården å myser i solen. Passar Theo en stund så pågarna passar på att busa järnet på gräsmattan. Maxima sover middag. Snart blir det middag i form av hemlagade köttbullar och makaroner. Super avancerat, jag vet! Förhoppningsvis blir det en tur till Harald Nyborg för att kolla in ett skit coolt lekhus. Annars får vi väl ta det i veckan. Magen spelar mig ett spratt idag, eller rättarsagt idag igen. Den har varit jäklig bråkig sen ja kom hem från sjukhuset. Antar att den behöver lite tid på sig att repa sig efter den persen... Jaja over and out


När man är stor kille å SJÄLV kan gå i kyl...

mms_img46367 (MMS)

När man är stor kille å SJÄLV kan gå i kylen, ta ut juicen å hälla upp ett glas själv...


Äh. Fula handels-mamma-dag! Jag å barnen h...

mms_img63827 (MMS)

Äh. Fula handels-mamma-dag! Jag å barnen har hyrt en tecknad om maximilians favoritdjur sköldpaddor å svullar ostbågar till det. Check


Dagens firande utav morsdag aliaz ''mors-e...

mms_img63825 (MMS)

Dagens firande utav morsdag aliaz ''mors-enda-lediga-dag-per-år'' som faktiskt är grundtanken lyser med stark frånvaro. Jag försöka hålla utkik. Men dagen verkar dödsdömd... Hur går det för er andra mammor i landet blir ni firade nått?


Foto tråta - Gör din egen ! ! !

 Ja varför beställa å betala närmare 500 spänn för en foto-tårta hos bagaren när du lätt å smidigt kan göra en själv för knappt 1/5 del utav priset?
 
 Hitta snygga "oblat" som dom kallas på ---> www.barnkalaset.se ´s hemsida. Där kosta oblaten 59 kr/st. Inte så farligt kan ja ju tycka. sen så är dom ju superlätta att bara lägga ovanpå tårtan å fix färdigt!

 Maximilian fick själv välja vilka bilder han ville ha. Och han valde dessa till sina tårtor på det stundade 2 års kalaset vi ska ha på söndag för honom =) tja, bara ett tips i den annars så tråkiga vardagen....

over and out

Bli Buzzador folks!!!


gå in på www.buzzador.se å bli medlem så du oxå kan få testa en massa roliga, goda å spännande produkter helt gratis å givetvis helt valfritt. DU väljer själv vilka produkter du skulle kunna tänka dig att pröva.

Ange Poohlina som den som "varvat" dig när du registrerar dig. DEt är mitt Buzzador namn =)

Lycka till

Grattis ALLA Mammor därute!


 Ja grattia till er alla. Varenda kotte ja känner.

Ett x-tra stort grattis till mig själv som nu faktiskt varit mamma i 2 år nu. Eller tja. slår på några timmar, visst.
 För 2 år sedan, just på denna dag, satt vi hemma hos mamma i trädgården å firade hennes morsdag. Ja hade värkar som in i helsikke. Hade hållt på sen lördagen men blivit hemskickad från förlossningen natten till morsdag då ja inte va tillräckligt öppen.
 Så där satt ja, ont som fan och hoppades så på att Lille Maximilian skulle behaga att komma ut närsom, helst för flera timmar sen eller mer än gärna på självaste morsdag då man nog inte kan få en finare present denne dag.
 Men lillsonen behagade först komma exakt 1.36 MINUTER FÖRSENT haha. Han kom 01.36 på natten.. Moget!

Men iallafall. Idag fick ja en helt underbar morsdag frukost på sängen, med blommor å sång. Presenter i överflöd osv...

NOT!

 Fick själv gå upp å duka fram frukosten samt duka undan den! Torrt fnöskebröd, bullarna låg kvar hos bagaren skulle ja gissa på. Däremot hjälpte han mig att städa, det va ju förvisso snällt. Sonen kontra med att slänga in sand på mitt nystädade golv.

 GRATTIS CONNIE =P

 Sambon påminnde mig om att dagen va ung, än.... ja ja vi får se...

Själv fick han ju givetvis frukost på sängen. Presenter å tända ljus med mys. Kvällsmaten bestod utav favoriträtten osv...
 Så vi får ju seeee... =P

Ja e ju faktiskt värd att fira, visst =)

Btw. Stort grattis till MIN underbara Mamma, som givetvis, tillsammans med alla andra mammor är den bästa utav den bästa!
 Samt ett grattis till min svärmor oxå. För hon tillhör ju givetvis oxå den kategorin.

Å så ett Grattis till min barndomsvän som fyller dom stående 25 åren iår igen =) (31 bast)

Over and out

JÄVLA hotmail ! ! !


 Ja menvafan!

 tror ni inte att något eller någon har kapat mitt förbannade jävla hotmail konto IGEN?!?!?!

 Så jävla förbannad. Å tror ni inte, att trots att ja nu öppnat inte mindre än 3 (!) nya konton att ingen av dom fungerar, nej dååå!

 För kontot/mejlen fungerar bara i typ en dag. Sen dagen efter påstår den attd et e fel mejladress, eller fel lösen eller fel nått annat fast ja skriver in rätt-.. Därav att ja är uppe i 3 konton nu varav varenda jäkla konto är spärrat eller inte går att logga in på...

 Kan det va ett virus?

 Nån som vatt med om samma?

 Jäkligt svårt att itne ha en fungerande mejl när man e buzzador, har facebook, bilddagbok å bloggar..

 Jävla mög!!!

Lönt liksom??? Tog mig äntligen i kragen å...

mms_img63822 (MMS)

Lönt liksom??? Tog mig äntligen i kragen å ringde om en läkartid ang mitt förbannade öra jag försummat i 8 dagar nu. Visst, jag har ont men har liksom vatt med im värre om ni förstår. Så det har inte direkt varit på prioriteringslistan så. Men nu orka jag inte irretera mig mer på det och lät herr doktor kolla läget. Å tror ni inte att idioten gått å fått vatten bakom trumhinnan som ligger å trycker å smärtar. Jodå! Å tror ni inte att det är nått som inte hjlps utav antbiotica utan måste läka ut själv vilket tar iallafall 3-4 veckor. Ja men jippi då. Va det lönt? Tur jag har högkostnadskort å slapp betala. Ååååh!


Familjens töser passar på att mysa å ta de...

mms_img62320 (MMS)

Familjens töser passar på att mysa å ta det lungt innan storebror hämtas på dagis och pappa kommer hem...


Jahapp, då tar vi en diagnos till dåå..


 Jadu, vissa samlar på föremål, ja samlar tydligen på sjukdomar. OCh efter att läkaren har påbörjat utredningen om ytterligare en diagnos är det väl bara till att hänga med i svängarna, eller?

 JA läkaren va mer säker på sin sak, så det lär inte bli så mycket utredning antar ja då saken i sig talar för sig själv som han sa...

 -Connie, ja tror bestämt att du även lider utav IBS!

Efter att ha googlat det till tusen kan ja inte annat än att hålla med gubben. Det var ju som om att dom skrev en roman om mig, min tarm å mitt liv som det varit i mååånga år nu.
 Ibs asså. Jodu, ni satte nog huvudet på spiken denne gången...

 Känns egentligen som om att alla dessa jäkla tester hit å dit med diagnoser åt alla håll å kanter kan stoppa upp sig nånstans. För varenda en dom finner ut av är ändå obotlig å varar livet ut.
 Samma skit alltesammans helt enkelt. Å inte fan mår ja verken bättre eller får mindre ont för att dom lägger till ytterligare en rad eller 2 i min journal heller...

 Men visst, det är ju "skönt" på ett vis å få ett namn på saker å ting. Och som ja sagt innan, att bli trodd på. Att få den hjälp ja behöver å har rätt till...

 Äh, livet är som det är. Å jag försöker finna glädjen i så mycket annat helt enkelt!

Livet är ju dock mer värt om man njuter av det till fullo å är nöjd med det lilla man har, och inte hänger upp sig på det liv man kunde haft, vare sig det är hälsomässigt eller materiellt!
Visst är det så!

Over and out

Mår bättre idag. Iallafall inte ont. Bara ...

mms_img45680 (MMS)

Mår bättre idag. Iallafall inte ont. Bara trött och sliten. Lagom som en pigg 90 åring skulle jag tro. Har iallafall fått storstädat här hemma vilket VERKLIGEN behövdes. Flera dagar då jag inte kunnat själv. Sen en gubbe som varit hemma med barnen själv medans jag varit inlagd, behöver ja säga mer haha... Jaja. Maximilian har varit på dagis idag å busat av sig. Vilket nog var behövligt för honom i all röra som rått här hemma ett par många dagar nu. Men nu är familjen åter tillsammans i gott skick. Sånt gillas skarpt. Ikväll blir det mys på nova med ''töserna''. Uatn barn, gubbar å måsten. Bara lulla i butiken å flabba skit. Precis vad jag behöver skulle ja tro. Mattias skickar iväg mig kl 17. Själv ska han å barnen mumsa på onsdagas stek då den missades i söndags med gos nypotatis å heminlagd gurka till. Over and out


Då blev man inlagd på sjukhuset...


 Ja så kan det gå, tydligen! 

 JA som ni förstått har jag gått å haft ganska så ont i magen. Å söndagkväll satte det igång rejält. Men efter en massa vila, smärtstillande som egentligen inte hjälpta nått större men dock i alldeles för hög dos kunde ja ändå få lite sömn.
 Måndag morgon va det igång igen. Ont som fan. och ja kunde överhuvudtaget inte ta hand om våra barn. Mattias fick snällt ringas hem från jobb!
 Maximilian blev bortbjuden till kusin Theo på bus å¨Lunch. Vilket lastade va mig något då han blir så orolig när "mamma har aj"

 Efter lunch kändes det som om att det höll på att lägga sig något. Ja den där smärtan som kommit å gått sen stomin, den där smärtan som gör så förbannat ont att man ligger i fosterställning i sängen och varje andetag känns som ett hugg med kniv...

 Mattias hämtade hem Maxmimilian vid 4 tiden, och efter det gick allting så fort. Från ont som fan men ja klarar det till "känns som om att ja ska dö" på bara 5 minuter. Alla kastades in i bilen, Barn som sambos!
 Barnen kastades nästan i farten av hos mormor och morfar å vi for i il-fart till akuten.

 Både med värsta paniken i sig. Både men tanken "nu e det kört", Nu blir det stomi igen...

 Tiden på akuten var lång och smärtsam. FRUKTANSVÄRT smärtsam!!!!

 JAg fick tillsist en smärtstillande/Bedövande snaps. För att bedöva övre delen av magsäck för att se om det eventuellt rörde sig om ett dyspesi anfall eller ev ett magsår...
 Hjälpte inte riktigt, så det uteslöts. Kvar fanns tarm. Ja visste egentligen redan....

En rejäl spruta med morfin å allt släppte. Inläggning va ett faktum, Kontraströntgen, skiktröntgen, 3 ton prover osv..
 24.00 va ja äntligen röntag å klar. Påfylld med morfin för 3é gången och en säng som vänta på kirurgen. Jippi.

Natten va lång och smärtsam. Morfin kom på löpande band, samtidigt som paniken kröp i hela kroppen.. Snälla inte stomi igen, snälla snälla snälla....

 Efter att ha varit fastande sen lunch dagen innan kom äntligen min kirurg med provsvaren vid 10 tiden Visst va det tarmen igen. men denna gången hade kroppen löst det själv. Tarmen hade svullnat upp, antagligen överansträngd då den är "sjuk" å på så vis tryckt på andra organ samt klämt iväg tunntarmen. Ett minst sagt smärtsamt stadie som läkaren kalla det. NO SHIT!

Om ja kunde äta frukost utan att få ont, samt behålla det nere och inte kasta upp, samma med lunchen så fick ja åka hem på sen eftermiddagen. Check!

 Inga smärtor. Inga problem med maten. Härligt. Hemkomst var ett faktum!

 Men utskällning från doktorn om att aldrig vänta mer än nån timme eller 2 nästa gång det sker fick ja åka hem,

 Tror nog aldrig ja varit så rädd för att åka in. Dom andra gångerna har ja ju inte vetat nått större i förväg, NU vet ja för mycket om riskerna med min situation.
 Både jag och Mattias åkte in med fullkomlig panik. Båda sov på olika håll, en hemma med barnen, en inlagd på sjukhus båda med delad skräck!

 Fyfan säger ja bara...

ÖNSKAR Ingen den smärtan, stressen, oron, Paniken... INGEN!

over and out

Tack för alla sms och hälsningar på övriga sider. Ja skriver här då ja inte orkar ringa runt å berätta för alla. Ja åkte in akut med tanken "Ta MED DITT ID KORT" därav har ingen fått svar på sms då ja inte haft någon telefon!

Har verkligen snoront i magen. Mattias e p...

mms_img68355 (MMS)

Har verkligen snoront i magen. Mattias e på väg hem från jobb nu.. Han får ta vård av barn. Ja reder inte ut det just nu. Så enkelt är det....


Don't worry be happy!!! Fast just nu ångra...

mms_img25674 (MMS)

Don't worry be happy!!! Fast just nu ångrar jag så den långa promenaden hem till mina föräldrar. Inte för att det går någon nöd på oss där. Nejdå, det är alltid lika trevligt. Inte för att vi inte njuter utav en lång skön promenad heller. Nej för det faktum att ja nu ligger i sängen. Fruktansvärt ont i magen. Ligger här som ett jävla meninslöst kolli som knappt vill andas så ont det gör och väntar på att mina ännu mera värdelösa piller fan ska hjälpa, om inget annat så åtminstone ta det värsta så jag kan stå upp på benen. Bloogga från mobilen. Känns lönt! Så jävla trött på detta.c jävla mag helvetes fan!!! Lönt att bry sig? Orka?


Nu gör ja en liten rapport från mitt buzza...

mms_img25673 (MMS)

Nu gör ja en liten rapport från mitt buzzadorandet. Ni som fått en burk att testa. Skriv gärna en kommentar här om vad ni tyckte å så. Både posetivt å negativt. Själv älska ja faktiskt krämen. Doftar gott. Dryg, å går in snabbt i huden. Over and out


Trevlig dag trots allt!


 Jadu, fortfarande SNOR ONT i mitt öra, och nu har det börjat gå över å det andra oxå. DubbelSuck på det. Man kanske skulle ta å gå till doktorn?
 Äh, ger det till Måndag morron. Ja så får det bli. Har inte tid att va sjuk juH!

 Svärmor och svärfar har varit här idag. Och det i sig har precis varit lika trevligt som alltid. Samtidigt som dom busat Massor med Maximilian har jag fått lite "andningsrum". ja jag å mitt jäkla öra haha!
 Ja har lullat med maten, å så. å på så vis egentligen inte överansträngt mig ett dugg.
 Och ett gäng naproxen ordnade så öron ontet inte kändes dödligt heller.. =) Check!

 Får se hur det känns imorrn. Känner mig inte helt 100 asså. . .

Bjuder på en superskön bild från farmor & farfars trädgårdsbus med Maximilian. Dom hade med sig ett tält som blev dagens stora höjdpunkt kan ni tro! Så stolt han var över att Både han själv, Farmor och farfar fick plats inne i tältet =)

Sen blev det en massa bubbel blåsning =) Det är en utav Maximilians nya Hobby´s. jaga bubblor!!!
Neh gott folk, Nu är barnen nattade. Maximilian deckade redan 20.00 i pappas knä ute i trädgården efter att inte ha sovit middag en enda minut.
 Maxima decka nyss =)

 Nu ska ja alvedona mina stackars öron som är aj aj, å själv bädda ner mig. Om John blund tillåter kanske se en film... KANSKE!

Over and out

Ps: Tack svärmor & Svärfar för en trevlig dag =)

Bumbo stol till folket...

mms_img43243 (MMS)

Bumbo stol till folket...


DöNicke!


 Båda barnen sover middag nu, SAMTIDIGT! Kryss i taket, detta sker typ ALDRIG!

 Jag funderar på högvarv på vad ja skulle kunna göra medans dom nannar så sött tillsammans. Sova en stund själv? Varm lång å skön dusch? Film med nått smyg-gotte eller bara sitta å slösurfa?

 Kom iallafall fram till, tja, inte ett skvatt. Sitter mer som ett kolli å väntar på att dom ska vakna. Korkat liksom haha
 Känner mig lite konstig idag. Underligt nog tog ja tempen precis, mest för att kolla. Och jodå, lite feber har ja. Min tur nu? Känner mig ganska så slö, kass i magen som fanken.... tafatt!

 Har ju egentligen inte gjort annat i 1-2 veckor än att torka snoriga barn, så why not liksom?

Sitter å filurar lite på Maximilians kommande 2 års kalas. Vad ja ska bjuda på, ute eller inne, Mat eller tårta osv osv... Jag är ju inte direkt den enkla typen när det gäller bjudningar. JA gillar ju när ja har mycket att stå i.

 
Ussha, nu fryser ja oxå, man kanske skulle ta å bädda ner sig trots allt?

Iallafall så älskar vi Bumbostolen. Ja, Maxima oxå =)

Over and out


Jaaaaaa!!! Äntligen har pima bullen fått s...

mms_img22874 (MMS)

Jaaaaaa!!! Äntligen har pima bullen fått sin bumbo stol. Och ni kan tro att hon gilla den skarpt som faaan. Hihi söte bulle. Godnatt å tack Anna för god handel över facebook hihi


Dagens ironi. Ni som känner mig att jag ve...

mms_img64510 (MMS)

Dagens ironi. Ni som känner mig vet att jag verkligen hatar clowner. Ja får lagom panik när ja ser en. Tycker dom e obehagliga som fan. Och aldrig har det funnitas en i mitt hem. Men så idag, i Maximilians fack på dagis ligger en teckning han målat på dagis. Hans första som var just till mig. Å tror ni inte det är en bild på en clown han färglagt. Aaaaaaah panik haha. Ja vafan gör man. Måste ju hänga upp den trots att jag är helt övertygad om att den kommer leva på natten å skrämma slag på mig.... Karma?


Dagens ironi. Ni som känner mig att jag ve...

mms_img64510 (MMS)

Dagens ironi. Ni som känner mig att jag verkligen hatar clowner. Ja får lagom panik när ja ser en. Tycker dom e obehagliga som fan. Och aldrig har det funnitas en i mitt hem. Men så idag, i Maximilians fack på dagis ligger en teckning han målat på dagis. Hans första som var just till mig. Å tror ni inte det är en bild på en clown han färglagt. Aaaaaaah panik haha. Ja vafan gör man. Måste ju hänga upp den trots att jag är helt övertygad om att den kommer leva på natten å skrämma slag på mig.... Karma?


WOW säger ja bara!


 Blev lite fel när ja blogga från min mobil,,,

 Men iallafall, fick en bild av min kusin flis på när JAG var liten, skulle gissa på att ja är sisådär 1-2 år gamal eller nått. Å nog fan är Maximilian lik mig oxå. hihi. Knappt så man ser skillnad jöh =)

Eller?

Mig som liten.. 1-2 år gamal är ja nog på bilden. Så nog e Maximilian lik mig oxå =)


SMS-inlägg


Fick en bild av min kusin flisan. Detta är...

Fick en bild av min kusin flisan. Detta är jag som liten. Så nog fan är maximilian lik mig oxå. Eller?


Underbaraste!


 Ja det är ju inte med stor förvåning att jag precis som alla andra påstår mig ha vääärldens bästa familj. Men så är det, ren fakta givetvis!

 Maximilian har helt på egen hand gett sin syster ett smeknamn. Var han fått det ifrån och varför han har börjat kalla henne det fattar verken ja eller Mattias. Men han e såååå söt när han exempelvis kommer hem från dagis, rusar fram till Maxima å utbrister glatt "-Haaaaaj Pima Bullebulle"

 Så himlans sött. Dem senaste 3 dagarna är det enbart det smeknamnet som gäller. Pima-bullen asså. hihi...

 Idag har man vatt på mödran å blivit spiralitiserad eller vad man nu ska kalla det. har läst lite om att vissa upplever det smärtsamt att sätta spiral. Men ja får verkligen säga att ja blev paff när barnmorskan lungt säger efter ett par minuter "-Så ja, då var det klart"

*huh*

 Kännde minsann inte ett smack, vilket förvisso va skönt att få slippa ha ont nångång...

 Natten har dock varit mindre skoj, som tur är lite utav den ovanliga sorten. Händer bara ett par ggr/månad numera. Men just inatt va det en sån riktig jävla "skit natt".

 Så jävla ont i magen att ja inte visste vart ja skulle bli av tillsist. Att knappt andas å ligger i en stelopererad fosterställning är inget att rekomendera kan ja tala om. Iallafall inte timme efter timme.
 Idiot som ja var/är vill ja ju inte ta till smärtstillande direkt då det ibland bara håller i sig 10 min, 1 timme, 5 timmar eller 1 dygn. You never know. å hade ja tagit smärtstillande varje gång ja har ont hade ja knaprat piller 24/dygn året om. Och vem vill det?
 Men detta va riktigt jäkligt å efter 2 timmar stod jag inte ut mer å jag fick gå upp å fylla varenda smärtdepå ja hade i kroppen med Naproxen. Ja inte för att dom e något att jubla över.Hade tyvärr inget vettigare hemma. Men dom är dem enda i ikke receptbelagd väg som åtminstone tar toppen så ja orkar stå ut tills skovet är över...

 Jaja, Dagen annars har vatt lugn, så det i sig har ju vatt skönt...

 Igår spenderade ja å barnen halva dagen hos Sara i Höör. Frullade, myste, snacka å hade oss. Sen runda vi av med en tripp till City gross innan det bar hem till kommunen igen.
 Igårkväll kalasade vi på paj med vaniljsås. Päron, äpple & mandel smulpaj. Den blev verkligen skiiiit goood! Men eftersom min mage inte riktigt gillade mig igår heller så smakade ja bara nån sked så.
 Kanske kan ja mumsa i mig en bit sen istället...

 Svar på fråga kommer här:

 Nej, proverna visade att jag INTE var Laktosintollerant. Asså, precis som jag från början misstänkte, att jag var "tillfälligt" laktosintollerant pga av pågående inflammation i tarmen.
 Skönt att jag iallafall slapp det =)

 Over and out mina kära läsare.

 //Ps: Roligt att se att att jag numera har över 200 läsare per dag i min blogg =)

Ikväll har fröken Connie inte fått röra tv...

mms_img15406 (MMS)

Ikväll har fröken Connie inte fått röra tv'n. Nejdååå. Viktig match ju. AIK-HIF. Eller som många kalla matchen, pest eller kolera. Så jag har istället badat barnen. Fixxat å donat i köket, bakat äpple och päronpaj osv... Härmed bjuder jag dock på en bild på när mina fina grabbar ser denna oerhörda viktiga match..... (?) hahaha...


Frågor å svar!


 Många undrar både privat, via Face å andra platser på internet vad jag egentligen felar. Vilka diagnoser ja har osv..
 Haha, jadu, har du tid liksom? Neh men seriöst. Ja ska svara så gott ja kan på era frågor!

 Mina Diagnoser ja har, dom som står i min Journal är...

- Dyspepsi (Magkatarr)

- Hypothyreos (Låg funktion i sköldkörtlen)
Vilket i mitt fall betyder NOLL då ja inte har någon sköldkörtel överhuvudtaget å har inte haft nu på ett par år...

- Ulcerös Kolit (Kroniskt inflammation i Tjocktarm)

- Astma/Allergi

Utöver detta har ja 1 bortopererad Äggstock pga av Cystor samtidigt som jag i den andra äggstocken hela tiden får återfall. Har även en bunke allergi givetvis.
 Har varit inne och opererat bort lite från tjocktarm/tunntarm 3 ggr samt fått pröva på stomi i nästan ett år.
Ovan på allt detta är ja oxå GBP opad sen 3 år tillbaka. Det i sig har ja dock inga problem som helst med!

 Jadu, säkert massa mer å tillägga men det gjoter ja inte skriva om nu!

FRÅGA så svarar ja!

over and out

Något gladare dotter efter alvedon. Hon ha...

mms_img15404 (MMS)

Något gladare dotter efter alvedon. Hon har mest gnällt å gråtigt idag. Men efter en alvedon å lite vila började hon fisa som en tok. Rena korea kriget i blöjjan. Gaser har nog felet varit under dagen. Tur hon är så söt. För hennes fisar stinker värre än alg blommning haha


Hela huset sover, redan. Ja sitter i morro...

mms_img35209 (MMS)

Hela huset sover, redan. Ja sitter i morronrock, korkat upp min favorit öl, en iskall Hof och undrar. Orkar jag på ensam hand traggla mig igenom hela evsc med tanke på att hälften e skit bidrag! Eller?


Sådär lagom dagen efter...


 inte sovit så mycket inatt. Efter att ha varit med om Rs-Virus när Maxima enbart va 11 dygn gammal å slutade andas kan ja inte riktigt slappna av å sova nu när hon ligger i sin säng sådär färkyld igen...

 Istället har man ju grubblat, vänt och vridigt på allt man kan, Tankar, fakta, påståenden osv...

 Va faktiskt riktigt ledsen inatt över det faktum att ja nu fått ytterligare en livet-ut sjukdom. Och precis som alla andra krämpor ja har i mage/tarm område.
  Ja vet sen innan att ja måste vara observant då risken för återfall å en ny stomi kommer finns resten av mitt liv. Men med en Ulcerös Kolit diagnos ökade ju den chansen =(
 Samt större risk för tjocktarmscancer. Jippi =(

 Ahja, har ja gått å mått skit i 13 år, kan ja väl gå i 13 år till kom ja tillsist fram till innan ja somna om ordentligt nångång vid 4 tiden...

 Ja e stark, jag vet. Men ibland behöver man få lov att vara bitter över sin hälso situation. Åtminstone för en enda natt...

 Dock, Ny dag, Nya tag!

 Nu ger vi gärnet. livet finns ju kvar!

over and out

ÄNTLIGEN FICK JA EN DIAGNOS ! ! !

ÄNTLIGEN vet ja, äntligen är det fastställt. Äntligen har ja något att kontra med!

 Så satans trött på att låta som en hypokondriker, att gnälla eller för den delen behöva försvara mig! Att i alla år inte bli trodd av läkarna när ja sökt akut för att jag "inte ser ut till att ha så ont som ja påstår", eller "du gråter ju inte" osv osv... Ja ni anar inte vad jag har fått höra asså...
 
 NEJ FÖR JAG HAR HÖG SMÄRTGRÄNS; hur många ggr ska ja behöva tjata???

 Men nu, äntligen har min läkare hittat felet, min vårdcentralen läkare som gör allt han kan för mitt välmående. Han hittar det inte ens en Kirurg kan finna, Sinnes sjukt!!!

 Jag har Ulcerös Kolit!

 Önska ja hade vetat det för länge sedan. Som läkaren sa, med dina bekymmer sen flera år har du nog gått runt med ulcerös kolit redan då oxå, utan att nån vetat det eller brytt sig att kolla upp det!

 Ulcerös Kolit är Kronisk Tjocktarms inflammation för er som inte vet.

 Har haft, som proverna bekräftat en inflammation nu den senaste tiden som kroppen lyckats läka ut själv. Nu låg inflammationen precis under gränsen för vad som inte behöver medicineras, just nu.
 Och som läkaren sa, inte konstigt du haft/har ont å inte mår bra.

 NO SHIT!!!

 Men nu vet ja iallafall. Ingen sjukdom ja önskar någon. Men skönt att ja fått en diagnos, äntligen efter sååå många år!
 Nu kan ja iallafall få rätt smärtlindring, rätt medicin vid behov osv. Inte bara år efter år vara en misstrodd försökskanin inom sjukvården. För precis så har ja kännt mig!

 over and out

//detta tar ju tid att smälta om inget annat....

// Tack alla för ert stöd, och att ni funnits där och varit så förstående under alla år...

ååååh Bra odds eller?

 gud vad sakta tiden går, kan inte bara läkaren ringa!

Längsta morgonen ever!!!!

 Å så ovan på allt är det fredagen den 13é, är det kört nu eller? haha

Sucker!

BUZZADOR DAX IGEN . . . . . Ja där ser...

mms_img19328 (MMS)

BUZZADOR DAX IGEN . . . . . Ja där ser man. Då kom jag med i kampanjen med dagkräm. Ska bli spännande att testa. Någon som är sugen på att pröva en burk hög klassig dag kräm. Hojta så får ni en burk.


Vill bara säga det att jag är så satans st...

Vill bara säga det att jag är så satans stolt över min mamma! Hon är fan ta mig den bästa i världen. Idag är hennes dag. Älskar dig mamma


Se det posetivt Connie. Ja, jag vet. Och j...

mms_img50801 (MMS)

Se det posetivt Connie. Ja, jag vet. Och jag försöker verkligen. Känner glädjen rinner igenom mig när ja ser mina barn. När min älskade kommer hem. Ja över livet i allmänhet. Men dem tankarna hjälper ju inte varje minut. Jag försöker att inte grubbla så mycket. Allt kan ju faktiskt vara bra ju. Eller åtminstone av bättre sort än det ja fruktar. Nu ska vi inte måla fan på väggen Connie, ett djupt andetag å så tar vi en dag i taget . Check! Det brukar fungera. Tillsammans klarar vi allt ändå. Visst är det så! Nu ska ja fira livet med jordgubbar å glass. Mamma å pappa bjöd vi ner. Nu kommer milla å olli. Oxå. Fullt hus är lika med glädje och liv. Det kommer bli bra, hoppas ja....


Fan att ja ringde asså!!!

Ja verkligen, skiiit åsse. Hjälpte mig inte ett dugg, tvärt om! Förvärrade hela oron istället. ååååååh ! ! !

 VÄntar jus en länge på mina provsvar för att se om ja åter igen har en pågående tarminflammation eller inte. Som ni säkert fattat e ju min mage INTE BRA nånstans!
 
 Men nu är det faktiskt 1 MÅNAD sedan alla prover lämnades och jag blev lovad svar inom 2 (!) veckor... Visst. det har varit både påsk å valborg, men ändå liksom.

 Så nu tog ja modet, rongde vårdcentralen med en nervös klump i halsen. Får prata med sjuksköterskan som omedelbart efter min föklaring säger...

- Jamen det där ska jag genast kika på, provsvaren har kommit ser det ut som. Så nu ska vi se vad dom säger...

 sen mitt i allt blir det tyst å hon säger...

- öööh, asså, ööh, Jag förstår inte sånt, så det är nog bäst att du får en telefon tid med din läkare istället... Fredag mellan 11-12, passar det?

AMEN SKOJJAR DU????

Först kan hon, sen inte?! Eller, som ja nu istället är orolig för, hon såg nått i svaren som det är bättre att en läkare pratar med mig om????

JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!!!!!over and out

Köpte en ny sommarklänning för nån månad s...

mms_img31415 (MMS)

Köpte en ny sommarklänning för nån månad sedan för hela 49(!) kr som jag nu plockat fram. Och hör å häpna, den är inte svart haha. Den e blommig, färglad och egentligen inte nått jag annars skulle ta på mig. Men ja tycker den e fin, och jag trivs konstigt nog i den. Å så faller den fint å döljer alla jäkla skavanker man dratt på sig, och det i sig gillas skarpt. Jaja. Jag ler å e glad utåt, men min mage skriker efter smärtstillande. Dax igen suck


Hata min mage, hata kvinnlig vecka!


 Ja helgen har varit fullspäckad med skånes djurpark tur, grillningar, Dop å mys. . .

Jo men det låter ju trevligt, och visst har det varit det oxå. Men ja har veeerkligen med stark betoning på ordet kämpat för att hålla glädjen uppe...

 Jag har haft ont i magen som fan, å inte heller har "kvinnlig" vecka som slog ner mig med 1½ v förtidigt språng gjort mig gladare. 

 Jag har alltid haft ett rent helvete med den där veckan varje månad ändå sen ja fick den för första gången. Nästintill varit sängliggande eller fullpumpad på starka smärtstillande för att överhuvutaget kunna stå på benen dem första 1-2 dagarna.

 Dom sa att det skulle bli bättre efter att ja fött barn. Jodå, det blev faktiskt bättre efter Maximilian. Men nu efter Maxima känns det som att det är värre än nånsin.
 Skallebank, svullnad, ilande / Huggande smärta längst hela rygg/mage ner i benen. Irretation till max, Kräker som en spykruka osv...

 Back to normal i guess?!

 Fyllt kroppen med allt i piller väg ja hitta hemma har ja gjort, Tja, tog väl bara precis toppen i vanlig ordning så ja kunde stå på benen.
 Kändes iallafall lite bättre att få GÅ i lördags när det va som värst i 4 timmar på Skånes Djurpark. Lite underlättar faktiskt det!

 Men sicket mög, Nu börjar ja återgå till mig själv igen. Slut tampen av denna omgångens helvete. =(

 Tur man har en förstående sambo som vet vad man går igenom. Han e guld han!

Jaja, ut i det fina vädert, eller tja, ut i trädgården med oss. Natten har vatt lång, ja har haft ont, Maximilian har hostat som en gnu =(

Over and out

Skojja min dojja Maxima. Var det allt det ...

mms_img45043 (MMS)

Skojja min dojja Maxima. Var det allt det handla om. Att man avskyr att bada i badbalja, jodå ända sen födslen. Men man älskar att bada i vasken haha I 4 månader har hon gallskrikigt vid bad. Så idag satte ja henne i vasken. Å ungen är hur lycklig som helst. Haha ja man slutar aldrig att förvånas, nu vet ja ju det. Over and out


Som vanligt är hon nöjd med resultatet av ...

mms_img70367 (MMS)

Som vanligt är hon nöjd med resultatet av frisör besöket. Min frisör är bara den bästa. En solbränna har jag t.o.m råkat bygga på utan att jag själv visste om det. Det du! Over and out


Dumma jävla Amerikan!


 Asså...

 Hur i helvete ska våld lösa våld? Mord lösas med Mord? Vafan tänker ni med?

 Ser det ut som om att alla attentat, folkmord, självbombare osv kommer upphöra nu när Amerikanerna "äntligen" lyckats mörda självaste Bin Laden?!

 Då e ni fan ta mig lika korkade som han!

 Alla hans sinnesrubbade/hjärntvättade anhängare kommer ju fortsätta med allt skit, om inte t.o.m i större utsräckning nu än någonsin å sen skylla på allt är är i Bin Ladens "ära"...
 
Fattar ni inte vad ni gjort. ? ? ?

Allt kommer bli värre nu, jag är helt övertygad!
 11´september kommer se ut som en petitess i jämförelse. Alla anhängare ska ha hämd. Sjuka människor gör sjuka saker. Saker som inte är förståelsebara överhuvudtaget...

 Ni sprätte precis upp ett sår som aldrig någonsin kommer sluta blöda igen....


 MIN ÅSIKT, MINA TANKAR!

Over and out

Jodå. Nu åker utväxten på 2 cm trots att d...

mms_img27968 (MMS)

Jodå. Nu åker utväxten på 2 cm trots att det enbart är 6 veckor sen sist. Danskens kalufs växer på ett ungefär som oväntat o-gräs. Det i sig funkar ju nu då jag bestämt ska försöka odla långt hår igen. Hur länge den planen håller kan jag inte tidsbestämma förvisso. Visst spontant psykbryt och avklippning i en kort rihanna inspererad frisyr brukar återkomma haha jaja, vi får se hur odlingen går... Over and out


Valborg - Sådär lagom sen upd =)


 Jodå, iår firade vi nog den bästa valborgen sedan mååååånga år. Hade verkligen en supermysig, underbar, trevlig valborg i gott sällskap med god mat.

 Började med att vi blev bjudna på Hemgjorda Grillade Hamburgare hos grannarna som dom stått och förberett. Med god dricka och alla dess tillbehör.
 Kan härmed bekräfta, att om ni gör hamburgare hemma så är GRÄDDFIL mitt nya måste i. Satans va gott!!! Iallafall... Efter det packades gottekorgarna med lite plock å vi alla drog ut till Sövde där vi såg Kören sjunga in våren glatt, ett stort härligt Majbål tändas och inte mindre än Jacob Samuelsson från The Poodels/körslaget som årets vår-talare!!!
 Det följdes med att Grannen Mårten tog fotografier och ja fick min kändisbild haha, samt att vi senare fick ett signerat foto av kändisen själv. Hejja Hejja!

 Efter det, sent på kvällen körde vi därifrån, Jag & Linda som M´s respektive heter fick aggera Taxi då gubbarna våra var något runda under skorna efter att ha tömt en hel, vad folk trodde "stor bringare saft" under bål, tal å ståhej. Vilket i själva verket var starkcider haha: Dom e goa dom!

 Vi kom iallafall hem till grannarna igen. Grabbarna startade en spel kväll och vi andra töser flabba skit å busa med barnen...
 Vid strax efter 22 gick ja hem med 2 övertrötta/gnälliga barn, som bara 10 min efter hemgång, blöjbyte och Pyjamas decka rakt av!
 Själv decka jag kort därefter som en slagen oxe =)

 Det va verkligen en super härlig valborg från början till slut. Å helt klart bokat till nästa år. Sövde! Ja, å gärna med grannarna =)

 Här kommer några snabba bilder...

 

 ............................................

och ovan på allt så blev vår hääärliga terass/uteplats klar. Och ingen är gladare än jag som numera slipper damsuga upp 3 ton grus varje dag i hela huset!!! Nu ska den bara dekoreras med lite blommor i krukor, och lite krims krams mys.
 Sen i framtiden förhoppningsvis det där stora 8-12 manna Ek ute-bordet med 3 stegs stolar till som vi drömmer om =)

Over and out

Ps: Hoppas ni med fick en trevlig valborg gott folk! =)


Lika som bär? Ikke!


 Ja igår, fyllde båda barnen "månad" givetvis. JA skulle blogga om det då, men ja hann inte sitta ner många minuter igår överhuvudtaget. Det var en dag fullspäckad med handling, Storstäd, 6 (!) maskiner tvätt som ja underligt nog försummat skiten av! Matlagning, 2 suuupergnälliga barn osv...

 Men iallafall, Maxima blev 4 månader och Maximilian hela 23 månader =) Grattis älsklingar!!!

Många säger att dom är så lika. Men ikke gott folk. Dom är som natt & dag faktiskt. Här kommer 2 bilder på dom båda när dom va just 4 månader =)
 Lika?

 

Sådär ser ni båda. Visst är dom inte lika alls när man lägger dom så bredvid. Möjligt att man kan skåda tecken på att dom är syskon. Men Maximilian är en kopia utav sin fars släkt, och Maxima en rak kopia utav min släkt =)

Over and out

Kändis "Hunter"

ooooh Yes!

Efter att ha bland annat firat Valborg i Sövde så fick ja träffat, fotograferat samt få en autograf utav Jacob Samuelsson som är med i The Puddels/Körslaget!
 
Det niiiii!

 Så nu har ja foto tillsammans med inte mindre än kändisar haha, lönt liksom. Ena är med Nordman, Andre Ola-Conny från Ullared å nu Jacob. Ja känner mig het, jag är på G.
 
 Kanske ett framtida jobb som kändis-Paparazzi?
over and out!

//fotograf: Mårten Gevalsen


RSS 2.0