Kaffe & fika hos päronen...

Hämtade svägerskan och min brorson idag och så drog vi hem till mina föräldrar och fikade. Det va fullt hus då kusinen som lyckligtvis är hundtrimmare klippte mammas hund, som såg ut som e ryamatta på rymmen...

 Theo var helt till sig då han bara ääälskar hundar i alla sorter och storlekar. Och hundar var där ju, 4 stycken för att vara exakt.lillskiten roade oss alla in i det sista. Som han pratar nu, en del förstår du, en del är hans egen form av turkiska. Men att göra sig förstådd. Det lyckas han veeerkligen med.. =)
För att inte tala om hur duktig han är på att äta och dricka !
Ett "litet" glas vatten kirrar han lätt *hehe*

 ahja, over and out, nu ska ja laga middag.
 menyn idag är...

Stekt Kryddpepprad Fläskfilé
Hasselbakspotatis
Stark krydd Aioli
Vitlöks bröd
Grillade tomater See Y

Ps: Svägerska, nu kan du nalla bilder på BD *s*

Hit med kålpudding!


 Mina hormoner har i flera veckor nu velat ha kålpudding, i lass.... Med brunsås, och lingonsylt, och potatis... Nej förresten, skit i allt det där. Bara kålpudding och brunsås.. Det räcker...

 Så jävla sugen... Sambon min tycker inte om det. Men såhär i efterhand borde jag fan laga en hel jävla braspanna så kan han få äta det i en hel vecka i streck. Som straff för min påtvingade sitt-ensam-och-glo-fredag-kväll!

. . .


 Fortafarnde lika jävla sport-hatar-irreterad!

Avpolitera all jävla sport!


 Ja, jag är en sådan där sport-hatar-kvinna ! ! ! Tycker det stör alla mina program på tv´n då dom alltid flyttar runt i tablån för att få in skitet. Sen så vet jag oxå att min sambo försvinner in i nån tragisk Testosteron-dimma vilket i verkligheten betyder att du som sambo inte finns för stunden...
 Just nu är det ishockey. Start 18.45, mega "viktig" för-snack (vafan finns det att prata om) Slut 21.30. Där ska säkert oxå vara något efter-snack, så det slutar säkert ännu senare. Just det ja, glömde helt alla jävla förlägningar och skit.. Så vi är nog låååångt efter 22.00 innan man får kontakt igen...

 Själv under denna Testosteron-tid sitter jag och glor på samma sidor på internet om-och-om-och-om igen... Vad annars ska jag göra?
 Kunde åkt på tjejkväll i arlöv. Men ser du, det tyckte inte sambon var en bra idé. Och om jag nu körde dit, då blev han ju sååååå ensam en fredagkväll så jag nästan fick torka ögonen av "förståelse" när han kom med alla ursäkter för varför jag skulle stanna hemma..
 
 Så här sitter jag. På graviditetshormoner skulle jag med glädje kunna gå in och ta den fula tjocke-tv´n och drämma den över sundet.

 men näääää Connie, Sitt med din jävla mineralvatten.. HURRA! kasst humör? öööh JA!

Enda som glädjer mig just nu är lilla Cornelia i magen som sparkar hel vilt precis i skrivandets stund. Tror hon gillar tonfiskmackan jag håller på att trycka ner i strupen...

 Ahja, skit i detta nu...

 i surrender...


Nu var det klart!


 Nyfikenheten har lagt sig, för nu vet jag vad vi väntar. Oh visst, precis som alla andra säger så kvittar det ju om det blir en flicka eller pojke, bara hon eller han är frisk! ABSOLUT!

 Men eftersom jag i så många år (10år) drömt om en flicka som heter Cornelia. Så hade nog både jag och Mattias hoppats liite liiiite x-tra på att det skulle bli en flicka så att "drömmen" blev sann.och gissa, vi får minsann en flicka =) Med en säkerhet på över 90 %Inte pojke iallfall!
Men en säker liten Flicka =)

Testet har landat i sverige!!!


 Äntligen kom post bilen med mitt efterlängtade paket från Amerika =)Så gott folk, imorgon bitti vet denne dansken om hon och sambon väntar en flicka eller en pojke. åååååh vad jag längtar, tiden kunde inte gått saktare kan jag tala om!
 Iallafall, imorgon bitti blir det till att rusa upp med sambon senast 06.00 och utföra testet.
 Det svåra ligger i att jag inte får kissa på minst 3 timmar innan testet ska utföras. Samt inte dricka heller under dem 3 timmarna innan testet utförs.
 Det där med att inte ha samlag 48 timmar innan är ju betydligt lättare att följa. Ok, nu låter det som om att jag aldrig har sex. inte så jag menar, utan mer det att det kan du vara utan några dagar. Men jag som dricker ca 0.5 liter varje natt samt uppe och kissar får ju lite problem..

 ahja...


 Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!

Årets Första grillning!


Tadaaaaa....

Sjukt gott var det. Årets första grillning asså!

 Efter att jag och syrran våldgästat Bo Ohlsson i flera timmar (i brist på annat medans bilen var på service)  så kom vi på den briljanta idén att grilla i det fina vädret.

 Svåger Per, sambo Mattias och brossan Robert var ju inte svåra att övertala kan jag ju tala om.
 Gott var det, men jääävligt kallt kan jag tillägga!

Ge mig en posten Cykel så hämtar jag skiten själv!!!
 Fick inte nått jävla paket idag.. Kommer väl imorgon då, evigheters tid. Villa fan ha det idag.
 Men samtidigt såhära i efterhand så var det bra att jag inte fick det idag. För då hade jag redan testat det, ensam!
 Vilket det visade sig ett telefonsamtal senare inte var så populärt. För sambon min ville ju vara med.
 okej, helt förståligt. Så nu skämms jag lite efter att ha varit så egotrippad och inte räknat in honom i det. Han är ju givetvis oxå nyfiken på om vi väntar en flicka eller pojke..

 är det så att vi gravida kvinnor glömmer bort dom blivande papporna?

Nyfikenheten på att veta kön innan bebisen är född!

Jag är själv gravid. Men har alltid sagt när folk frågat mig om jag den dagen jag väntar barn kommer ta reda på könet svarat att jag inte kan säga "ja eller nej" på den frågan. För jag är en sådan där planeringsmänniska. Och enligt mitt förutseende så blir all baby shopping mycket roligare/lättare om jag i förväg vet om det blir en flicka eller pojke.
 Men visst, samtidigt vill jag ju ligga där på förlossningen och efter allt slit få "överraskningen" om jag fått en flicka eller pojke.

 KLUVEN minst sagt...

Iallfall, jag sjönk ifrån det där stadiet hur kul det hade varit med den där överraskingen på BB, så på ultraljudet i vecka 18 bad jag om att få reda på vad det var. Sambon samtyckte och var minst lika nyfiken..
 MEN... Tror ni ungen ville visa? Nähä du!

 Där låg vårt lilla knyte, vinkade glatt på sina blivande föräldrar, ... med benen i KORS!

BM gav mig tipset att jag skulle "upp och hoppa" så att babysen ändrade läge. Och visst, denne dansken har nog aldrig hoppat så förväntansfullt i sitt liv någonsin!

 hjälpte det?

 Nop......

Så i torsdags, efter en hel del forskning, en hel del chat med andra liksinnade på familjeliv.se tog jag tillsammans med sambon beslutet att beställa ett sk "kiss test" för att avgöra o det är en flicka eller pojke =)
 3 - 5 dagars leveranstid från USA. great. Kommer kanske idag! Andra som beställt har fått det på 3 dagar!

 Så, idiot som man är, gick jag ju givetvis upp tiiiiidigt imorse (kunde inte sova). Kissade i en burk i väntan på mitt könstest som kanske kommer med posten idag... 

 Pratat med en annan tjej härifrån sjöbo som oxå beställt testet. Och hon berättade att det blir hemkört med posten. Hon fick sitt strax efter 8 på morgonen. Det körs ut som "Viktigt Paket" *yeeeeeh*

Löpande information kommer...


Nu vill jag ha mitt pisseprov!!!!

Lågpris varuhus är överskattade!


 Jag är helt övertygad om att det enda lågprisvaruhus i sverige som håller vad dom lovar är GeKås i ullared.

 Syrran, Sara och jag fick ett ryck och åkte till Pema. Sådär lagom kännt lågprisvaruhus utanför Hörby som egentligen mest innehåller en massa krimskram/skit med stort S....
 Men ärligt, Jag fick fan en smärre chock därinne. Fyfan vad DYRT det var.. verkligen...
 Man förstod ju snabbt att pema var ett av få varuhus som snappat upp modet i att "scrapbooka" .
 Dom hade en enorm avdelning med en jäkla massa krims krams tillbehör. Men det hör ju oxå till saken att anledningen till att det enbart fanns en enda kund utöver oss tre där inne kan ligga i att dom ville ha 279kr för en enkel jävla klister remsa som används som en "fin kant" på dina bleka scrap book papper.
 2 7 9 k r, Sjukt ju! Vem fan betalar det?

 Pema borde gå i konkurs. Speciellt i krisen. Kursa NU!

Nej, jag står på mig. Ullared är det sanna lågprisvaruhuset.  Tror jag vill flytta dit!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0