krigs skador....


 Ja det är väl ungefär så min son ser ut just nu.. Som om han vunnit/förlorat ett krig. Antagligen mot sig själv.

 Dessa stunt tricks. Våga hit och våga dit. Hålla med bara ena handen. Kasta sig på golvet. Svänga snabbt runt hörnorna. Det ger sådana skador hit å dit. 
 
 Igår skalla han vårt stengolv. Jodå, han skulle snabbt krypa iväg efter hunden då dessa 2 busa som in i baljan. Flisfilten under honom utgjorde tydligen någon form utav "konst-is" å smack så smällde han i golvet med pannan före. Resultat: Kanonsnygg bula med blå/röda inslag!

 Idag, hyffsat skadefri, tills....

 Va hemma hos mamma och pappa på middag då jag sakickat iväg sambon på överraskning. Käka ute och biokväll med grabbarna, IronMan 2 skulle ses då detta är en utav Mattias favorit filmer...
 Väl hemma i den lugna vrån kryper maximilian under bordet. Ungefär som han brukar.. Men denne gången skulle han just stila sig lite, tittar på mig och ska "låtsas" trilla, hans nya "grej" liksom. Men liten som han är missbedömmer han ju givetvis avståndet och skallar hans ny-framkomna framtänder i stengolvet.  Blev ett skärande skrik, och väl uppe i min famn upptäcker jag att det mer eller minder STÖRT-BLÖDER ut munnen på honom.
 Efter 500 sköljningar i kallt vatten får jag sedan med stora protester och lite tvång kollat honom i munnen. Tänderna är OK, Tack gode gud. Men en fläskläpp är ju att vänta kan jag ju säga...

 Så frågan är hur han kommer se ut imorgon. BlåRöd Bula i pannan och fläskläpp.. Snyggt!!!


 Ja, antar att jag får vänja mig. Lär ju inte direkt vara dom sista krigs skadorna han åtar sig. Men måste det gäöra så ont på honom....?


åååååh, Jobbigt.. Lille hjärtat!!!

Over and out!

Tillbaka blick!


 Då och då, eller rättar sagt regelbundet sitter jag på min bilddagbok och kikar tillbaka.  Mestadels så hamnar jag på sådana datumar som betyder nått speciellt. Ex: När Maximilian föddes, Oliver & theo lika så...
 Men även, kanske till och med viktigast utav allt den 17 juni 2009! Ve inte varför jag tvingar mig på att sitta och titta igenom den dagen och veckan efter...  Påminna mig själv, för att aldrig glömma eller?
 Likaså gör jag på bloggen här.. Läser om och om igenom inlägget ...

"Dagen jag nästan dog men fick livet åter"

Det inlägget är det som speglas i bilder på min bilddagbok...

 är det så vi människor funkar? Måste vi pina oss själva att minnas hemska saker? Hur funtade är vi?

 Kanske rent av nyttigt att minnas hemska ting. Ja asså, så du lär dig att uppskatta det du har. Och inte det du kunde haft?! Inte för att jag någonsin varit den ha-galne som inte fattat vad jag haft utan konstant bett om mer. Ikke! Jag är en simpel person. Nöjd med det lilla, ärligt!

 Maximilian är förkyld igen och har fått tillbaka sin jävla hosta. är så trött på denna hostan att ja kunde spytt på den. Jo visst, är det någon som är trött på den så är det ju givetvis Maximilian. Men hans mamma meeeee!!!
 Halva natten spenderades i soffan. Så att jag och Maximilian, mest honom kunde "halv-sitta" upp och sova. På så vis underlätta host attackerna...  Ja det funka ju, tillsist sov vi båda hur bra som helst där. Enligt Mattias var vi söta som få imorse när han smög till jobb. Fint nerbäddade bland flisfiltarna, Arm-i-arm så tryggt!

 Man märker förresten att våren är här. Jodå, den ena A-lagaren efter den andra har "pic-nic" i det gröna eller ockuperat varenda jävla bänk i byn! Sååå trevligt så!
 Antar att vi med vagn antingen får göra dom sällskap med en "kall en" eller stå upp och se dumma ut. För nånstans att sitta i byn, det finns knappt att skåda... *suck*

 Sen så stör jag mig som in i helvete på alla dessa jävla snorvalpar som fått sin första bil, och nu givetvis bytt till sommardäck vilket innebär "tuffa" fälgar och så är ju bilen helt klart ny vaxad med siden trasa..
 Dom vrålar förbi i 190km/h med värsta dunka-dunka i högtalarna och medans dom passerar dig försöker dom få till någon form utav "kromad-armbåge" stil / Ögonkontakt= Ser du så cool jag är?!?!?!

 Skulle så, just i den sekunden larma iväg en fet jävla bajsblöjja rakt på fulbilen, ja asså, mest för att jag kan =P

 Ahja, Världen är väl stor nog för oss båda-- Eller för oss alla. A-lagare, som Fjortis-bil-körare!


Nu ska det ses CSI!

Over and out

Skit-granne!!!


 Först så slutar kärringen till granne att prata med oss. Då ingår även hälsa, till och med sådär av artighet "nickning" som egentligen är total meningslös. MEn inte ens en sådan har vi kunnat få. Ja på sisådär 3 år eller nått.. Anledning, jodå Vi hade en grillfest och när sent på kvällen (24.00) så satt vi alla å lyssnade på när brossan spelade gamla godingar på vanlig gitarr. DET passade inte kärringen utan hon satte igång sin 70-tals bergsprängare på OPERA!!!  Givetvis på full volym oxå! fattar ni!? Allt för att överrösta Mickes mysiga klonkande på gitarr..

  Kunde förstått om vi stört henne varenda jävla helg med en fet utspårad fyllefest. MEn ikke! Detta var gången på 2 år vi hade en fest.... Sorry att VI LEVER liksom...

 Detta ensidiga "krig" blev ju inte direkt bättre utav att vi "röjde" trädgården.... Sågade ner nästan alla träd, grävde bort all gräs för att så ny fin gräsmatta.
 Va tanten inte visste var ju att anledningen till att dom flesta träden sågades ner var för att dom var angripna utav svamp, samt genomruttna inuti grenarna..
 Planen för oss. Plantera nya träd och anlägga en fin trädgård...

 Idag fyller tydligen tanten år eller nått. trädgården fylldes snabbt med som jag antar är "släkt". Jag & Mattias har flyttat dom sista rötterna som han grävt upp och lagt dom ute vid gatan då dom ska till tippen. Och nu står Mattias med sin Lazer för att jämna all jord 100% spikrakt perfektionist som han är inför gräs såningen. 

 Då har dessa jävla släktningar tydligen en anledning till att HÖGT & Tydligt med målet att mattias definintivt skulle höra deras åsikter halvskrika till varandra hur SYND det är att vi "huggt" ner alla träd och gjort det så kalt och fult?!?!

 Jamen, vafan vet du? Ser det ut som om vi gör det för att vi tycker det e kul, eller för att vi är ute efter att ha stans fulaste trädgård? Idiota fan!

 ååååh stör mig som fan, inte ens som fan. SOM IN I HELVETE ! ! !

 Hade det inte varit för att slippe hamna i grannfejden med robban A hade jag fan golvet den jävlen.

 HAR DU NÅGOT ATT SÄGA, SÄG DET DÅ FÖRFAN RAKT TILL EN ! ! !
 

 Fege fan!

*gggrrr*Insidan av vår trädgård.

 Grävt bort all gräs. Dessa är tagna för nån vecka sedan. Men numera är alla stubbar borta. Å nu ska allt jämnas så vi kan bygga upp gräsmatta, uteplats, Rabatter, gångar osv....


Over and out!!!

Mardrömmar?


 Natten till inatt var lite intressant/skrämmande för oss alla 3 får jag nog säga. Helt plötsligt, när man sover som godast, då KASTAR mattias sig om oss 2, ena armen slänger han i ett fast grepp om Maximilian och med den andra armen grabbar han ett stadigt tag om min arm och utbrister en sådan "panik" andning utan dess like. Samtidigt som detta sker skriker jag till för jag blev ju givetvis hur jävla rädd som helst, och Maximilian börjar stört gråta.
 När chocken lagt sig över att det "bara" var Mattias frågade jag om han typ drömt att vi alla trilla eller nått.. Jag får ett brummande "mmmm" tillbaka samtidigt som han skrattar till lite sömnigt och somnar om lika fort igen...

 En annan kunde ju´sedan ligga där å glo i taket nån timme innan jag deckade igen då denne dansken är otroligt lättväckt.... suck! 
 Imorgon ska jag och Maximilian cykla upp till Leksaks affären och inhandla inbjudningskort inför det kommande 1 års kalaset. Årets stora händelse är ju givetvis Maximilians 1 års dag ju! Det fattar ni väl alla?!
 Måste bara se till å ringa svärmor/svärfar å dubbelkolla med deras helger. DOm jobbar ju i vården. Så jag vill ju givetvis parera in deras första barnbarns 1års kalas på deras LEDIGA helg!!!
 
 Klockan är inte mer än 21, men efter att ha haft en lite smått bökig natt funderar jag skarpt på att gå och lägga mig redan. Något pinsamt men vem fan bryr sig..

 Ahja, Over and out!

Behövde lite "makeover" Så ja, då var det gjort. Blondin-Connie är numera lagd på hyllan tills vidare. När hon åker fram igen vet ingen. Men just nu gäller Brunette-Connie för fulla muggar..
 Jag behövde en make-over helt enkelt. Trött på samma enkla spår... Trött på att se mitt "vanliga" jag i speglen...

 våren är här, Sommaren kommer snart å gör entré. Å då ska jag vara redo, Detta är första sommaren på 2 år som jag kan njuta av, bada i alla väder, kvällsdop som dagstur, Känna sanden mellan tårna, få tång i håret bli röd om kinderna.... Inviga min nya bikini som förvisso gör att ja inte ser ett dugg smal ut, snarare tvärt om, men vemfan bryr sig ? inte jag iallafall.

 Å med all denna spänning så behövde jag förändra mig. Så enkelt är det!!

 HEJJA MIG, HEJJA DET NYA ! ! !

Iår ska vi LEVA ! ! ! Hör ni!OVER AND OUT!

onödigt men bra vetande!

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen.
En människas hårstrå kan hålla för 3 kg.
Längden av penis är tummens längd gånger 3.
Lårbenet är hårt som betong.
Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
Kvinnor blinkar två gånger mer än män.
Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står..


kvinnan har läst hela den här texten.

Mannen tittar fortfarande på sin tumme.. ;-)


Våren försvann...

 Och tog värmen med sig...

 ok, inte det att det direkt varit ful väder så. nej då! Fint som attan men ack så kallt asså... Vi har ju ändå varit ute å gått promenader, cyklat och lekt i trädgården med alla sandleksaker. Men med häcken full av is sedan! *brr* Iallafall så har verkligheten slagit mig i röven nu. Jodå, igår tog jag och Maximilian bussen till mitt jobb. Pratade lite med kollegorna. Planerade återkomsten å fixxade alla inloggningsuppgifter till att skirva schema.
 Idag blev schemat skrivet. Återgår till jobbet full tid den 2é Augusti. Tänkte börja den 1é, men den dagen inföll på en söndag, samt att det e syrrans födelsedag. Så schema skrivandet hoppade lätt över den dagen!
 Känns på något sätt skönt att återkomma till det "normala" livet igen. Har dock redan kommit underfund med att jag säkert kommer gråta hela vägen till jobb efter att ha lämnat lillhjärtat på dagis. Men va gör man?
 Glada blev vi dock igår då papperna från kommunen damp ner med beskedet att Maximilian kommit in på precis det dagiset vi önskat som försteval. Samt med en inskolnings start som börjar den 14é juni!
 PÅ samma dagis går Theo redan, hans kusin. Samt att Oliver, bus kusin 2 börjar nu den 3é maj =P

 Beställde Lampor till Bmw´n för 1½ månad sedan från www.ks-carstyling.se. Detta har dock enbart skett med strul, lovade leveranser utan resultat, Lögner och "försvunna"lampor / Deras leverantör har gjort fel. Deras ursäkter skulle kunna fylla en hel jävla bok!
 Så nu har min nya Bildoktor minsann fixxat lamporna på en minut. Och jag har sur som fan ringt och jagat det jävla företaget för att få tillbaka mina pengar, för givetvis va vi så dumma å förbetalde dom..

 Efter 100 samtal utan svar fick jag ätnligen tag på idioten som har företaget och ska nu enligt honom dock, få insatt mina pengar på mitt konto. Hoppas dock den jävlen sätter in pengarna snabbare än han beställer lampor.
 För med en lovad leverans INOM 15 dygn men efter 1½ månad inte sett röken av dom så har han nog inte snabba fingrar eller för den delen alla hönsen hemma..


 REKOMENDERAR INGEN att handla därifrån. Så det så!!!

Over and out!


Maginfluensa vs Vinterkräksjuka!


 Jadu, har minst sagt varit en intressant vecka med sömnlösa nätter. kräk i fontän, 100tals blöjjbyten å en totalt utknockad son...
 Började i måndags förmiddag. Från pigg kille till en slö en som totalt spydde i kaskad ut över allt på bara minuten. Härligt.
Trodde först det var maginfluensa. Visst, Oliver (Kusinen) hade Vinterkräksjukan för lite mer än vecka sedan. Men detta Maximilian fick kändes ändå inte lika ruggigt som det Oliver fick.
 Men ikke så nicke.. Glömde nog visst att knacka i bordet efter ja sagt det där. För natten mellan måndag-Tisdag var katastrof. Växlade enbart mellan blöjbyten och kräktorkning, och jag som inte trodde det kunde bli värre fick ju erkänna mig ha fetfel asså!
 Febern låg trots full dos panodil var 5é timme på roliga 40.2!

 Kokade vätskersättning som han som tur är drack massor av. Tisdag eftermiddag verkade det som att det lugnat ner sig, kräkmässigt iallafall. Onsdagen följdes dock av nya kräk atacker å dubbla blöjbyten... Here we come again!!!
 Torsdagen lite bättre å lite mer energi. Nog mycket tack vare all vätskersättning ja kokte och gav honom. Dock fortfarande katastrof i blöjavdelningen...
 Fredag, Ungefär samma som Torsdag. Lite piggare, lite mer energi. Men fortfarande inte helt sig själv..


 Fyfan asså, önskar aldrig att få vinterkräksjukan asså. Värsta jag sett fan!!! Å stackars lille som överhuvudtaget inte ens kan förmedla hur han mår eller var han hade ont. Ussha!!!

 Men nu är det nya friska tag som gäller. Samt att få sonen att inte vara så rädd för Mat längre, då det verkar som om att han är rädd att han ska kräka att han därav inte riktigt vill ha.
 Lyckas dock få i han vatten, Baby juice, Mosad banan... Bättre än inget !

Ahja, inte tid å sitta här.

Over and out
Tiden går så fort,,, ett tag sen jag bloggade sist, Har minsann inte hunnit. Kan iallafall berätta att vår trädgård är borta. Ja asså inte borta borta, men tituleras numera med FD! trädgård.
 Detta då den jämnats med marken och ska nu byggas upp på nytt! Check ! ! !

 Sen så har mosters lillfis minsann fyllt hela 1 år. Varfan försvann det året egentligen?Världens finaste Oliver med världens finaste syster....


Sen så har ja inte mycket mer tid till att sitta här å damma. Får bli ett kort inlägg då sonen, sedan igår middag utvecklat den sköna tillfälliga sjukdomen MAGINFLUENSA!!! Wiihooo Skit skoj =(

NOT!

over and out!

Vem fan blir glad över gladpack?


 Fattar inte varför det jävla bråkiga plastskitet ska heta just GLAD pack. Tycker det ska hete SURPACK med stark betoning på ordet SUR!
 Ja hinner inte påbörja min användning förrens jag redan kryllat ihopa plasten. Bråkat med rullen, tagit sönder kartongen skiten ligger i och svurit minst 4 gånger.....

 så ärligt?

G L A D P A C K ???? Fan heller...

 Min gladpack har även en tendens att gå sönder i kartongen. Så redan efter 1 vecka får jag TEJPA ihopa kartongen då den spruckigt i "vikningen" . Och inte fan kan man slänga kartongpaketen den ligger i heller, neeeh då. för där är ju "avsågningen" eller va det nu heter.... HEJJA PLASTPÅSAR i alla dess storlekar!!!
Glad Påsk alla!!!


 Tja, ännu en högtid som i traditionella sverige firas med ägg och sill. Julmusten får en ny förklädnad och döps om till Påskmust, Julskinkan får detsamma och blir magiskt nog en påsk skinka "slash" Helgskinka... Sillen och äggen är dock lika tråkiga som vanligt och ser detsamma ut som dom gjorde både i julas, i midsommras osv...

 Neh, Tacka vet jag Svärmor & Svärfar som tog det helt underbara initiativet iår och gjorde ett annorlunda påskbord med massa olika rätter från världens hörn istället..
 Mega gott ända fram tills matkoman trädde in! hihi
Sillen lyste med sin för mig underbara frånvaro.
I hate sill ! ! !
 Äggen kom dock som ihåliga med godis i. Det tycker vi om dock, speciellt sambon min som är godis tokig!!!
 Ja, Maximilian fick sitt första påskägg någonsin. Inte det lilla heller. Innehållet var ju dock inte godis då det inte direkt är passande för hans ålder. Däremot en "anka" som både pratar och sjunger.
 Ägget kunde i sig sen lekas med, Både som helt eller som delar. Maximilian var lättroad =)


Sen är det väl bara till att krypa till korset
(fiffigt skrivit)

Iår, precis som alla andra år som gått handlar ju påsken om jesus död och uppståndelse.
Men hycklare som jag är, liksom många andra så firar jag enbart påsk för gemenskapens skull, Maten, Fjädrar i alla färger, påskägg, Påskris, Pyssel osv...

Så enkelt är det!!!

Så med dom orden önskar jag er alla en glad påsk ! ! !x-tra glad påsk till Malte & Lena som jag tyvärr inte kan kontra med en massa mms mot vad jag fått *hihi*
 Då min telefon gått i strejk och omedelbart behöver bytas ut =)

Over and out

Ps: Skiter i jävla blåkulla iår. orka sitta å röva en kvast när det finns bil! Som för den delen står på verkstad!

Just fan, glömde helt, Nu i all bilskit tror ni inte att höger sidospegel mystiskt nog bara släpper i 100km/h och far i marken i tusen bitar. Halleluja för bilar som kostar.
och så 7 jävla års otur på det. SOm om det itne räcker redan?!


RSS 2.0