Otroligt hur mycket man kan orka!


 Har fått många frågor nu dom senaste dagarna ang hur jag orkat alla dessa månaderna med probem å så sen jag fick stomi i sommras.

 JAg ska ärligt säga er, att man klarar det om man har bra människor omkring sig som kan hjälpa en att komma ihåg att andas över ytan!

 det har inte alltid varit lätt. Vi tackade nej till krishjälp på sjukhuset i sommras. Dem erbjöd oss det flera gånger. Men vi kände mer att vi var lyckliga lottade då jag överlevde och vi hade varandra. Mer kunde vi just då inte ta in. NU i efterhand kanske man skulle ventilerat lite ändån.
 
 Många nätter har jag gråtit, många gånger har Mattias fått packa in hela familjen i bilen och styrt den mot akuten. Många gånger med skräck i halsen hos oss båda. Är det lika allvarligt denna gången som det var sist då Mattias kom in med mig i sista minut?
 Jag tror aldrig den rädslan någonsin kommer släppa. Har man en gång gått igenom det vi gjort. Då är minnena så fast svetsade att dem aldrig kommer tyna bort.

 Gjort oss starkare? Absolut! Både individuellt och tillsammans. Vi har gått igenom något som inte många gör, som tur är. Å vi har klarat detta, vilket egentligen i våra ögon betyder att vi klarar allt nu! Inget kan bli värre än det som hände i sommras, INGET!

 Denna operation jag precis gjort, opererat bort stomin var ju som jag skrivit i min blogg skräckinjagande för mig. Även för M. JAg har nog aldrig varit så rädd inför något i hela mitt liv. Och det var i ren och skär PANIK som Mattias körde in mig till sjukhuset för inläggning förra tisdagen.
 Bara det, att studen innan ha lämnat över Maximilian till Mamma å sen storgråtandes gå därifrån. Och jag som var så rädd att jag itne skulle vakna utav narkosen igen var ju rädd att det var sista gången jag fick se min son överhuvudtaget.
 Jag vet att jag var "fjantig". Men när man är LIVRÄDD så börjar tankarna rulla, och man fasar för det värsta! SÅ enkelt är det bara...

Så denna resan har varit allt annat än lätt. Dessa 8½ månad har egentligen varit en blandning mellan helvete & paradis. Vissa dagar bra, hyffsat smärtfria, njutningsfulla då du kan vara MAMMA till din son, Andra dagar katastrofa, ingen ork att ens engång ta hand om sig själv. Ännu mindre någon annan...

 Jag tackar er ALLA för allt stöd ni gett under denna tiden. Alla på olika sätt, men ack så värdefullt. JAg kan aldrig någonsin ge tillbaka så mycket, Men ni ska veta, är det nått, så finns jag här!!! Alltid!

 Dagarna har sprungit fort.... JAg fick ett chockbesked när jag återkom hem från sjukhuset. INgen ville berätta medans jag låg inne, vilket jag är glad över. Sorg är inget man vill ha för sig själv isolerad på en avdelning.

 Mattias "mormor" hade hastigt gått bort. =(

 Jag kan än idag inte få in det i huvudet. Och det tror ja inte riktigt någon kan. Vi var där igår och hälsade på M´s Morfar. Och det var precis som svärmor sa, det känns lite som om att hon bara precis är bortrest eller något.
 Jätte underligt.
Man säger i sverige att alla onda ting kommer i 3. Mattias riktiga mormor var nummer 1 att gå bort, sen nu mattias låtsas mormor. Så nu går jag bara och grubblar på vem som kan vara nummer 3...
 I Danmark dock så säger man att onda ting kommer i 2, den tredje är god..

 JAg hoppas då mer på den danska versionen, den känns ack så mycket bättre än den svenska...

 Lillan har varit här hela veckan. Och det är jag glad över. Hon är såååå duktig och hjälpsam. och utan henne hadde denna veckan varit SKIT tror jag nog. Hon har fixxat mat, bakat kakor, vikt tvätt. Hjälpt med Maximilian, skottat och grejjat...
 Hon är ju oxå varit iväg och badat på äventyrsbad med syrran, och sen oxå varit på Andy´s lekland tillsammans med ferda och barnen. Så lite roligt har det oxå varit för henne.  som tur är!
 Så fort jag är läkt, då ska vi minsann hitta på något skojj!

 Ahja, vardagen kommer snart åter. Efter Besöket hos M´s Morfar igår hade vi en trevlig kväll på en resturang vi fann av slump tillsammans med Mattias föräldrar. Alltid lika trevligt och roligt. Vi passade då även på att fira svärfar lite grann =) YHan fyllde ju i onsdags. MEn i all annan soppa har det ju inte hunnits att fira honom. Men det blev lite lite grann igår iallafall =)

Äh, nu ska jag göra frukost. Pågarna mina börjar bli hungriga, Minst sagt sonen, då han öppnade dom blå redan strax efter 6 imorse..

 Over and out...

 NU BÖRJAR LYCKAN! Detta blir ett bra år ska ni se!!!!!

En dag i sänder... Jodå, det känns att man lever. Visst gör det ont. Men vad ska man göra? bara att bita i det jävligt sura äpplet å dra sig vidare. Det blir ju bara bättre å bättre fär var dag som går nu ju. Om typ kanske 2 veckor eller nått kommer ja inte ha nått större ont alls. Hoppas jag iallafall...

 Hemkommen i måndags eftermiddags. Tisdagen började med en krasslig sambo. Huvudvärk, körig mage och ryggvärk stod på hans schema.
 
 Och ni vet ju själv, när män är dåliga, ja då finns det inget annat i hela världen....

 Jobbigt, minst sagt. Tur lillan har varit här. Tur man har familj & vänner omkring sig här oxå så har kunnat avlasta och hjälpa mig med maximilian. jag får ju absolut inte under några som helst omständigheter bära honom. Jobbigt nog kan jag tala om för dig, bara det att komma ihåg att man inte ska, du vet, en del vill ju gå av bara vana.. Men man måste tänka efter. hela tide, varje steg...

 Dagarna e långa, dryga. Smärtan och ordinationen om vila gör det omöjligt att hitta på något att underhålla sig med. JAg kan ju inte ens städa. Vilket stör mig som in i faaaaaaaaaaaaan!!!
 Vika tvätt gör jag lite grann. När jag passerar tvättstugan så viker jag några plagg, sen får jag vila igen. Orken finns överhuvudtaget inte alls. Men jag försöker, och det e det bästa jag kan göra just nu...

 Aptiten är det sådär med. Försöker där med. Men inget lockar direkt, inte ett dugg. Men när det väl gör det, så får jag in det i munnen, jag hinner njuta av smaken i knappa minuten, sen bara växer det i munnen och jag känner mig klökfärdig... Men det ska nog oxå bli bättre...

 Huvudsaken är att min "exit" i baken fungerar som den ska nu efter en 8 månaders semster. Och det gör det- Tack gode gud. Vill inte gärna göra om denna jävla resa asså. Inte ens lite grann!!!

NU ska jag, ja. Göra ingenting, Sitta å glo medans sambon fortfarande, trots allt mitt gnäll tror att hans huvudvärk ska försvinna genom att ligga och glo på tv/film hela dagarna igenom...

 Får väl kanske vika några plagg? Lite här å lite där...

 Är sååååå SJUKT SUGEN på friterad kyckling. Kanske borde äta det idag? Ja, varför inte?!

over and out!

så underligt!

jag har sedan läääänge bokat med syrran, att när jag väl blivit opererad och jag ska få åka hem igen så ska hon laga köttfärslimpa med brunsås & potatis till mig. Jag ääälskar köttfärslimpa nämligen.
 Fick besked på, häromdagen att jag kanske skulle få komma hem som idag (måndag).
 Och nu har Läkar ronden precis varit förbi min säng,och jag har fått klartecken. Jag får åka hem idag! Wiihooo

Över till den där köttfärslimpan, undersköterskan kom in och frågade mig om vad jag önskade till middag. Det var någon ungersk gryta eller, *trumvirvel*
 
.... Köttfärslimpa med brunsås, potatis och lingon....

Haha, lite coolt! Precis den maträtten jag önskade mig vid utskrivning. FÖr att inte tala om att så som det snöar idag är ju frågfan om man ens engång kan komma hem överhuvudtaget. 

AHja, får väl börja packa ihopa mig nu. Ska träffa läkaren sen, få alla recept sjukskr4ivning, remisser osv... Sen, seeeeen får jag äntligen träffa älsklingen. Lillan landade igår, så det blir dubbelbonus när jag kommer hem att få krama om både henne och Maximilian.
 Ja å alla andra oxå givetvis.. Ge mig närkontakt förfan!!!

 Och inte bara det, jag är ju STOMI FRIIIII kvinna nu! ääntligen. NU kan man börja känna sig okej igen!
 konstiga är att jag ändåp konstant känner på magen för att se om påsen sitter fast, å så har ja ingen nu. hihi, jaja, tar väl tid och vänja sig!

Over and out!

Bloggar från sjukhuset!

Jodå. efter operationen är jag vid liv. och vid mina alla sinnes fulla bruk, tror jag iallafall. =)

Har fått lånat Svägerskans mini laptop med ´mobilt breband för att fördriva tiden inne på sjukhuset.

 För det första jag fick reda på när jag lades in på kirurgen i tisdags morse var att jag absolut inte fick lämna avdelningen, ingen fick heller komma in. så, totalt besöksförbud råder.
 Allt detta pga av att ett rum på avdelningen var isolerat, och är det n idag pga av vinterkräksjukan. Ja, för det vill man ju ha när man är nyopererad??? Noooot

 Operationen blev försenad några timmar på onsdagen vilket bara gjorde mig mer rädd och orolig. Men vid 13.30 ca när jag rullades ner för operationen  och dom skulle säta ryggmärgsbedövning (som dom förövrigt försökte sätta i över 1 timme innan dom gav upp då jag tydligen är sneryggad) fick jag total panik, bokstavligen. blev så jävla rädd att jag började gråta av ärligt ren jävla skräck!!!
 SOm tur var så fick jag lugnande direkt  vilket hjälpte, lite grann iallafall.
 Sen så sa det bara bang ungefär, och vips så vaknade jag på intensiv/uppvak. Blev opererad vid eftermiddag och vid 19 på kvällen pratade jag med min älskade mattias över telefon. Vi var nog båda överlyckliga i den stunden att allt gått bra och att jag (som jag var rädd för) vaknade upp igen... FInns alltid risker...

 Tiden här inne har varit oändligt lång. Med inga besökare menas ingen när kontakt. ingen klapp på kind när du har ont, ingen som håller om dig nör du är ledsen osv...
 Jag har nog aldrig varit såhär ensam och isolerad i hela mitt liv. Och jag vill aldrig  uppleva det igen ska jag tala om. Det har och är hemskt!

Fick iallafall, tack vare msn och WEB CAM se min sambo & son imorse. tårar av saknad rann ner för min kind, så nära, ändå så långt borta.

Har jag tur kommer jag hem imorgon. hoppas verkligen. jag har gått för kung och fosterland upp opch ner för dom flörbannade korridorerna för att komma "igång" och bli bättre.
 Nån mat får jag knappt i mig. det mesta smakar skit, fast egentligen kvittar det för jag har ändån ingen aptit. Tror på ett ungefär att det dem flesta äter till middag, är ungefär den mängden jag fått i mig hela veckan... =(

Hoppas så att jag slipper att bli smittad av vinterkräksjukan. jag spritar allt jag kan, och rör så lite som möjligt. kan ju bara hoppas på att personalen å resten utav patienterna gör detsamma.

 Ahja, en jävla massa svammel från den ensamma på sjukan. NI ska veta, att medelåldern på avdelningen är över 70 ÅR. tjohooo vad vi har mycket gemensamt asså. Just ja, majoriteten utav dom är oxå, som om det inte räckte med allt annat både senila & dementa. Knappt så personalen kan hålla styr på dom.

jaja alla. nu ska ni få slippa mitt tidsfördrivs-svammel....

NU ska jag ut och rasta dom nybadade lurvige benen. Får ju kompensera för att det jag missade i förmiddags. hade så ont så ont så ont att det va värre än när jag vaknade efter operationen..


 Over and out!

Sambon fyller 30 år idag, och imorgon läggs jag in...


 Igår hade vi snabbe kalas för Mattias. Svårt att planera in ett kalas när dom ändrar op datum. Men sen det nyligen blev spikat till i övermorgon så hann vi snabbt och hastigt planera in ett litet kalas. Mattias bjöd in och jag lagade mat =)
 Han fick mega fina presenter, och var nog allmänt nöjd med tillvaron. En annan trodde hela förmiddagen att vi skulle behöva avboka hela altet. ena stunden fixxade jag med maten. Andra stunden låg jag på soffan i fosterställing med en magont som inte finns i denne värld..  Förmiddagen blev liksom
fixxa lite-soffan-ont-fixxa lite-soffan-ont.....
I den stunden är det en hårfin linje mellan ont & känna sig döende.. jag lovar!
 Men det gick, och vi klarade det!!! HURRA!

 Fick 20 fina tulpaner i alla dess färger utav sambon i alla-hjärtans-dag present. Sonen satt med feber hela kalaset igenom: Visst fick han alvedon. MEn han var ändå mest utslagen...

 Just ja, i Alla hjärtans dag present utav svärmor/svärfar fick vi presentkort på Live.it.se Det är ett upplevelsepaket. Man kan ex. åka luft ballong, gå på vinprovning oisv.. Ja ni fattar..
 Så det ska vi minsann göra när jag är frisk igen =)  Läääängtar!!!!

 Tusen tack =))Sambon fick en fin tårta med minsann =)

Sen på natten skedde det aktiviteter kan ni tro =) Båda bilarna fylldes med ballonger och strax efter kl 24.00 trillade det in sjungandes folk med champange =)

 Något trötta är vi alla idag!!!

 Så kan det gå när man fyller 30 år =P hahaha


 Imrogon bittia kl 8 ska det köras till sjukhuset. 08.30 ska jag vara där för inläggning. Sååå nervös å rädd är jag. COh hemskast är det att jag ska vara ifrån min familj, min son, min sambo mitt allt =(

Jag hoppas allt går bra, Verkligen.
 Detta är så jävla jobbigt så ni anar inte

 Snälla, rara Mia hade idag  hängt en påse på dörren. Den innehöll ertt fint kort och 5 olika tidningar så jag hade lite att läsa på sjukhuset, sån under tanke. hon är snäll hon... =)

 ahja, nu ska sjukhus väskan packas..

over and out

Ps: MEGA Grattis till sambon. hurraaaa!!!!

äLSKAR DIG ALLTID!!!!


Efter 8 månader....

Fick denne bad-älskande-kvinna bada med sin son.

 Och ja. Det skedde med stomipåse och hela fadderullan.. Men vte du, jag skäms inte ett skit. Min stomi-påse är ett tecken på att jag i sommras ÖVERLEVDE! Så är det helt enkelt. och jag ska vidare i mitt liv stol visa upp mitt ärr där den en gång suttit. Å så var det med det!

 Min stora rädsla var att stomipåsen skulle lossna. Men stomi tanten försäkrade ju sist att hon aldrig varit med om det. Så jag höll tummarna...

 Vi hann både bada och äta dagens lunch med barnen efteråt.. DET DU! å påsen satt som en sten-- HALLEUJA ! Maximilian älskar ju att bada. Dock i sin lilla skyddade badbalja. Så det var ju spännande att se hur han skulle reagera med ett helt badhus?!

 Men det gick skit bra. Han var totalt stum av häpnad att han bokstavligen inte gjorde ett enda ljud ifrån sig. Man såg på han att han verkligen mös.
 Vi badade i lite mer än 1 timme, Sen avrundade vi med en snabbis i jaquzzin.. Det om något älskade barnen. Varmt, å fullt med bubblor.. =)

 På förmiddagen var ju Lena här och fikade. Alltid lika trevligt när vi möts =) Hon är ett riktigt hjärtegryn man bara inte kan tycka illa om.
 Så mån om alla att hon glömmer sig själv.

 Var ju meningen att vi skulle varit hos Faster Pia på kaffe på eftermiddagen. Men hon ringde och avbokade på förmiddagen då hon dragit på sig en jäkla förkylning.
 Och jag om någon ska ju inte bli sjuk nu när jag om 4 dagar ska läggas in.

 Ang operationen.

Jag är fortfarande rädd som FAN!

Men jag har nog fallit till ro en bit ändå. Kan liksom ändå inte göra något åt det. Eller förändra det faktum att jag måste opereras.
 Jag ser det som om att jag har skyddsänglar. Jag behöver inte vara rädd. Dom vakar över mig. Varför annars överlever jag det ena efter det andra? Måste finnas någon mening.

 Jodå..
 Kanske är det min farmor & farfar som tittar ner och håller öga?

 Ah vem vet?

 Så länge jag får låtsas, så länge gråter jag inte i skräck!

Så, där är sanningen!


Ahja.

Over and out!!!


och så faller snön igen...


 Tok snöar ute. Att det aldrig slutar. Jag vill ju ha vår nu. Men visst, hellre snö än regn & skit. För det är bara ännu mer deprimerande...

 Idag har vi, Maximilian och jag spenderat förmiddagen med Cicci & Emilia på Burlövs center. Började en en välförtjänt frukost på Expresso House. Därefter gick vi och mys shoppade.
 inte för att ag direkt "slösade" pengar. MEn Maximilian är på väg in i storlek 80 nu OCh eftersom den planerade ullareds resan med syrran och hennes familj nu i slutet på februari inte blir av. (operationen kom i kläm) så får ja ju spendera lite x-tra pengar och handla in nästa storleks-garderod här i skåneland.
 Gjorde dock flera kap. Halva priset, osv... Tja, alla kläder jag köpte idag var rabbaterat. Sånt tycker vi om!

 Det han saknar mest är Boddy´s & tröjjor. MEn nu är det förrådet påfyllt. SÅ nu är garderoben i storlek 80 mer eller mindre komplett!  Känner bara att jag var tvungen att fixxa det innan jag blir opererad. Så inte Mattias behöver stå med det. 
 Just ja, Ska tvätta upp allt oxå, så slipper grynet den biten med. Snäll jag är..

 Får nog ställa mig och göra ett lass danska äbbleskivor & mosterbullar å fylla frysen så där är lätt tuggat till sambon när jag inte kan stå vid spisen och laga gott.
 Syrran, ja mamma oxå, har lovat att laga mat till honom oxå. För känner jag min sambo rätt, så medans jag ligger på sjukan kommer han inte ens vara kapabel till att micra en pann pizza. Han kommer vara för orolig att det vinner över hungern.. Så enkelt är det!

 Var meningen att vi, tillsammans med syrran, svåger och oliver skulle till Höör ikväll efter kl 18 och bada med barnen. På det där nya äventyrs badet... MEn med tanke på hur snön vräker ner här, så lär det ju knappast bli av.
 Jag som längtat så.

 Om nu vädret kunde kontrollera sig och sluta skicka ner snö, så blir det en fullspäckad dag imorgon med. Lena P kommer hit på förmiddagen. Egentligen skulle jag kört till henne. MEn snäll som lena är, så hoppar hon i fordonet å traskar hit. När vädert är varmare kör vi en trädgårdare hos henne.
 DOm har ju katter, och det är inte direkt Maximilians bästa lung kompis...

 Efter fika med Lena ska jag och syrran hoppa i bilen och köra till vår ena faster i arlöv. Faster Pia är nämligen sjukskriven då hon trillat på en isfläck och därav skadat häcken som numera är prydd med flera stygn..
 Shit happens... =) *fniss*

 Ja, jag ska inget säga. Jag slog en vurpa för ett par många år sedan, dock mit i sommaren, så ja kunde knappast skylle på is. Slutade iallafall med att Annika vägra tejpa mitt knä, utan assisterade Henke med att trycka in mig i bilen och smack in på akuten. Blev 12 stygn på det- hahaha, Ja vad gör man?!

 Nu ska jag fixxa köttgrytan. Äter med syrran och svåger idag =) Alltid trevligt...


 Hoppas sambon kommer hem i helt skick. Hatar när det snöar och jag vet att han måste köra hem i rusningstrafik..


 Förresten. Har varit så jävla orolig att försäkringskassan inte ska godkänna min sjukskrivning. Jag menar, man läser ju om hur dom nekar allvarligt cancersjuka människor och utförsäkrar dom helt. Sjukt ju!
 Men idag kom papperna. MIN SJUKSKRIVNING ÄR GODKÄNND!!!!

 tack gode gud för det!!! Har ju väntat och väntat. Varit utan inkomst nu sen den 22é december.. Så det var ju iallafall posetiva nyheter. Hipp Hurra!!!

 Jaja

Over and out!!!

Strömavbrott på Ystad lasarett!


 Jamen gud vilken rolig information för den som ska bli inlagd nu då..

Nyheterna ikväll berättade att ystad lassarett haft ett strömavbrott på lite mer än 1 timme idag. Vid strömavbrott ska reserv reaktorn kopplas in: Dette skedde inte till allas förvåning. Så då är 3é saken att man hekt enkelt får använda sig utav batterier..

MEN HALLO JA?!?!

 Chef´s överläkaren berättade i intervjun med SVT att dessa Batterier tydligen inte finns till alla på sjukhuset. Däremot så är det så att dom batterierna som finns på intensiven (där jag ska ligga) varar i ca 4 timmar..
 *wiiihoooo* dååå... OM nu strömavbrottet varar längre då?

 För alla dom som låg på hjärtavdelningar hade han dock lite sämre nyheter, dom där batterierna varade tydligen i knappt 20 minuter. Skit för den hjärtsjuke kan jag ju säga...

 Av detta "drama" kom chef´s överläkaren fram till att dom nog borde införskaffa fler batterier..

 AH FAN säger jag bara!!!

 Skiter fan i vilket, bara det finns ett batteri till mig om nöden landar på onsdag då jag ligger under kniven..

 Neh visst fan, det talade oxå den där chef´s läkaren om, för han var glad över det faktum att det under den timmen inte hade påbörjats några operationer. För som han utryckte det..

Kunde gått betydligt mindre bra... (med långa mellanrum mellan varje ord)

 Så, summan av karedumman, Låt förhelvete strömmen finnas där mellan onsdag-torsdag tack!!!


(för den informationen strödde knappt nått salt i såren... )

*suck*

Over and out!

Kellogs godbitar

Förra helgen syndade jag & sambon och handlade ett paket kalas puffar. Det var nog mest jag som var sugen, men sambon var inte alls svår att övertala.
 Igår, medvetandes om att kalaspuffpaketet mer eller mindre var slut råkade det slinka ner ett paket Kellog´s Frosties. Inte den där med "mindre socker" symbolen. neehe då, givetvis den med ALL socker som kan fastna på ett litet flakes!!! Ska det va, så ska det va på riktigt, har jag hört...

 Fattar egentligen inte varför vi blivit sugna på det skitet nu. Vi äter det aaaldrig annars...

 
 Idag, vid denne tiden är jag inlagd på kirurgen. Eller tja, klockan är nu 09.19 och jag ska infinna på där 08.30.. MEn nästan..
 Nätterna är långa, fyllda med grubbel. HAr nog aldrig varit så här rädd förr i hela mitt liv. Inte ens när jag var med om ett våldtäcks försök var jag så här rädd.. inte ens dåååå. Fan asså!

 Snart kommer syrran, Vi ska ta en kopp lut, flabba lite, sen ner på baby café. Imorgon ska jag fika med cicc & emilia, Sen på torsdag eller fredag blir det badet med Oliver & Milla. Det nya äventyrsbadet i Höör minsann. Helgen är fullspäckad oxå. Jag måste ha fullt schema nu fram tills operationen asså. På så vis hinner ja inte grubbla ett skit... Typ...

 NU ska sonen ha gröt. Han sov förövrigt ändå till 08.20 idag, då syrran ringde och väckte oss.. hihi


Ahja

Over and out


11 dagar kvar... Om 10 dagar läggs jag in på kirurgen, om 11 dagar ligger jag på intensiven, nyopererad. Snittad från Bröstben ner till blygben....

 Fan asså, ni fattar inte hur rädd jag är inför den jävla operationen. Den verkligen hemsöker mig, både natt som dag. Går nog inte ens 5 minuter utan att jag grubblar på det.

 Mest rädd är jag för att jag inte ska vakna igen. Vet att ja inte ska stirra upp mig, men så är det bara!
Nästa oro är smärtan. Jag har redan 3 stora operationer bakom mig. Jag VET vad jag ska gå igenom. Har du aldrig blivit opererad innan så kan du aaaldrig föreställa dig den smärtan... omöjligt!!!!
Tredje saken är att ja minst 1 vecka ska leva på ett kallt sjukhus, utan min son, utan min sambo...

DETTA ÄR SKIT JOBBIGT!!!!!
over and out!

Idioti!

På nyheterna har dom varnat för takras. I hela sverige. Har du platt tak, skotta skiten. Folk har blivit skadade när tak har rasat in i dagarna pga av all snö. Men vissa tycks in fatta?!

 Kanske är det förutfattade meningar. Men ärligt, är det inte så att typ mer eller mindre alla pensionärer tittar på nyheterna?

 Igår, när jag var på väg hem från ica, Efter mina konstiga yrselanfall, så går ja förbi en villa. Denna villa har, byggt in till sin ena gavel ett GLASHUS.  Ja, bara för att jag sitter i skrivandets anda så kommer jag inte på vad det heter, men ni vet sådans som man oldar i.
 Iallfall, i anslutning till glashuset, precis uppe på höger sida har huset en balkong. Uppe på balkongen står en tant, runt dom 70 åren ca, skottar sin balkong fri från snö, å kastar den ena fulle skyfflen efter den andra, med packad snö BANG rakt ner på glashusets tak ?!?!?!?!
 Jag passerade bara, men har svårt att tro att edt glashuset står HELT och fint idag.
 Man kanske borde gå förbi och titta.

 För ärligt, kom inte å säg, att hon kan vara så korkad, eller för den delen missat nyheterna om takras att hon tror att just hennes tak av GLAS ska hålla till all den snön hon skyfflade ner.
 för när jag passerade hade hon redan skyfflat halva balkongen. Och det stackars lilla glashuset hade hur mycket snö som helst på sitt lilla ömtålig tak...

 Idiot! ! ! Eller, kanske är det ett sätt att slippa glashuset. Hon vill inte ha det, men gubben hennes vill? haha? Eller?

Ahja, Idag blir det iallafall ut på äventyr med syster yster. Tänker inte skriva här vart vi ska, inte än iallafall. För sambon min läser allt som skrivs här. han liksom "hänger med" haha


 iallafall, bilen är packad med det som ska med. Snart bär det av...


Höres och synes!

Over and out

Underligt! Det började imorse, satt och frullade med töserna då ferda som satt bredvid mig sa något. Jag vände mig mot henne, men blev helt snurrig i kanelen att hon typ "försvann" ur synvinkel fast hon var mitt framför mig. Vände mig om då helt plötsligt min syster utbrister..

"-Connie, Hur är det med dig. Hallo, Connie"

Jag hörde henne, men ändå inte, för att sen, en ynka sekund efter vara precis som vanligt. Tydligen hade jag bara sådär tappat all färg i huvudet.

 Detta senarie upprepades när jag traskade ner till ica med maximilian i vagnen. På väg hem mådde jag helt plötsligt sjukt illa, Jag svalde och svalde men inte hjälpte det. Helt plötsligt började allt snurra, ungefär som om att du är för berusad. Jag höll mig för munnen, inte för att det skulle hjälpa om jag spydde i snödrivan bredvid, men tänkte hela tiden, - nu kommer det, nu kommer det. Helt plötsligt kände jag hur benen började ge vika, och jag tänkte ... bara jag inte faller ihopa nu, jag har ju Maximilian i vagnen.
 Men precis då, när jag trodde jag skulle falla ihopa, snurrig som bara den, illamående till max, då går det helt plötsligt över, från katastrof till normalt på en blixt sekund. ?!?!?!?!

 Vad fan är detta???

 Kan det vara mitt låga HB som spökar? för jag har har haft det mega lågt innan, och visst var jag yr satan då. Men det visade sig mer om jag reste mig snabbt, eller vände mig om för fort typ. Inte som detta. Bara sådär. hux flux`?!

 Sen det, så är allt normalt. Fattar nada asså...

 Ahja, Kanske börjar bli sjuk i huvudet nu oxå eller nått.


 Over and out!

Lite information för den uttråkade..

KÄNSLOLIV

[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[  ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit/smakat alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[x] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[  ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord
[ ] Någon nära till mig har begått självmord

MATERIALISM

[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger några dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik,
[ ] Jag är en sportfanatiker
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[x] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå,
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA

[x] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.


EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard

UTSEENDE

[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn


SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. inte i sträck
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Och så kom snön, igen....


 Kom efter många om och men till min läkare i landskrona igår. Mattias hade var varit snäll och kollat befintliga väder prognoser till mig för att göra min timmes långa körning så säker som möjligt.
 Prognoserna var rörande överrens. Du kan köra till läkaren på förmiddagen. Men var hemma igen INNAN eftermiddagens senare bit, för då ser du, DÅ kommer snö stormen, igen..
 Vi körde hemifrån halv åtta, Mamma var med för att kunna underhålla Maximilian medans jag talade med herr doktor. Sen tog vi en snabb avstickare förbi Bea där vi även träffade Annika, Robin, Lena, Anne & Emma =)
 Några koppar kaffe senare, med en trött son körde vi hemåt.
 Det är ju så, att ens engång fundera på att köra så långt utan att sonen är trott och kommer somna i bilen är ren och skör idioti. För SÅ kul tycker han inte det är att sitta i sin bilstol därbak i bilen och stirra rakt in i ett säte i över en timme. Det är en sak som är säker.
 Så när sonen börjar gäspa, DÅ, då kör man snabbt som faaaaan =P

 Förresten, bara måååste visa en bild på min stilige son när han var på sitt första barndop i söndags iklädd kostym!


 
 Visst är han stilig som bara den. Kläderna har han fått utav Farmor & farfar i Julklapp!

 Jaja, åter till Det där med läkaren. Det såg faktiskt hyffsat okej ut. bara 2 fel denna gången. Mitt HB harf underligt nog, på mindre än 2 veckor sjunkit från 128 ner till 109, Någon som kan förklara det?
 Sen så måååste jag äta mer kött. Tycker ja stoppar i flabben som ingen annan...
 Men utan att skvallra till dom, så vet ja att jag borde äta mer kött..  Får väl göra som dom sa sist. Gå upp mitt i natten och äta fläskestek.. Typ..


 Ahja, sambon är hemma idag från jobb. Jag trodde jag lyckades övertala honom till att INTE ge sig ut i skit vädert. Men nu sitter han och tjatar om att han kanske borde köra ändå. Han har mycket att göra..

 Mitt gnäll om att jag vill ha en levande sambo och inte ett trafikoffer med tanke på hur det ser ut ute. hjälper inte riktigt, tror jag...

 AHja, nu ska jag titta på  "vakna med the voice"

 Olle är med, å förklarare för en inringare att man bara får ta en viagra om dagen. Good to knooow ...

 jaja..

 Over and out!

*upd* från föregående inlägg... Ah du skojjar!!!, ungefär det enda jag har att säga just nu!

 Jag är förövrigt glad just nu över det att sambon inte höll vad han lovade som jag nämde i förra inlägget postat tidigare idag.
 Han lovade igår att gå ut och ladda opel´ns batteri så den startade. Men glömde bort sitt löfte. Tur va det!
 För batteriet behövde inte bara laddas, det behövde även BYTAS UT helt å hållet mot ett nytt. *ååååh*

 Ferda kom imorse, utrustad med startkablar. Tror du det hjälpte? nej då. opel´n va i lika hård koma trots all ström!
 Så efter flera försök fick det bli ett nytt batteri. Hejja Hurra. 1 0 0 0 kr jävla fattigare. Så glad man blir!!!

 Och så tror man att oturs vågen slutar där, neeeeej dååååå, givetvis inte!!!!
 Tvättmaskinen funkar som den själv vill nu oxå. Tydligen så vill den inte längre centrifugera. Hipp Hurra sa bamsefar! Å ja som har hur mycket som helst att tvätta.. Skit åsse, dubbel skit till och med!!!

 Så nu ska denne dansken ringa service, i hopp om att dem kan laga det för en billig billig peng.
men ooooh, garantin tänker ni. Jodå, där kommer lucky me nummer 3.
den jävla skit garantin gick ut för 21 dagar sen... *yeeeeeeeeeeeeeeh*

 lyckliga jag!

 Ahja, inte lönt att gnälla, bara till att hosta upp sparkontot i halsen på den sluge...


 over and out!

BIL FAN pajjar allt!


 Jadu, efter förrgår-dagens minusgrader på 21.4 så ville opel´n i fredags inte starta. Detta upptäcktes när jag, lämnat sonen till barnvakt då vi skulle på pers överrasknings fest. packat bil med Vagn, Väskor & den stora smörgåstårtan jag gjort. DÅ, när allt är klar, packat i över 11 minus, fingrar som höll på¨att trilla av, DÅ!

 *klick* *Klick* Klick*

 Det var allt som skedde när jag vred om bilnycklen.

 Lagom förbannad / Irreterad fick jag snällt Packa om allt och förflytta det till vår andra bil istället. Bara det att Bmw´n har Mattias på jobb, så den var ju givetvis lagom fylld med bygg grejs. Så bilen fick snällt först tömmas, i MINUSGRADER... Lagom frusen!

 Mattias lovade igår att han skulle starta bilen med startkablar (ja kan inte sånt), han skulle bara vila middag först efter vi kom hem från dop och allt. Great tänkte jag! DÅ löser det sig. för det är nämligen bara det som är felet. Batteriet är urladdat.
 För som vissa vet har ja lite ärenden idag. Inte bara ett, utan flera VIKTIGA!!!

 MEn..... *trummvirvel*


 Tror ni sambo gjorde som han lovat? Ikke Ikke!!!

 Nu sitter ja här en måndag morgon, tusen och en saker som MÅSTE fixxas, detta med en totalt DÖD opel i garaget. Tack så jävla mycket?!

 ååååh, sitter här, är sååå förbannat irreterad över det att det inte liknar något. Imorgon ska jag träffa min läkare i landskrona, hur? Springa dit?

 Tja, min irretation över det brutna löftet hjälper inte ett skit, jag är strandad här, har inga startkablar, och känner ingen i närheten som har heller..

 Kan ju förvisso, om ja orkar alltid PUTTA bilen till mekonomen. Vet inte hur det ska gå i all snö som ligger på vägarna. Om inget annat så förbränner ja väl ett kilo eller 2...

ååååååååååååååh, BAJS-IRRETERAD-ARG ! ! !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lille fyller minsann 8 månader idag. Helt sinnes vad tiden går fort. Han har fått fin 8 månaders present / Namnsdags present utav farmor och farfar, Jo du, han har minsann namnsdag idag oxå!  ! !


 NU ska ja iallafall ge lille gröt, han börjar nog snart bli hungrig, Fast det e klart. Han leker så fint med sina saker..

 ahja, irretations-kärringen loggar ut nu!

Over and out

RSS 2.0