Farmville, den nya hälsofaran! Amen skojjar du. Garva som fan i fredags då jag satt å zappade på tv´n och hamnade på Dr.Phil´s psyk program. Dagens ämne var beroende som tog över folks liv.
 Första kvinnan ut att sätta sig i "bikten" hos Herr Phil var en tjej, inte vilken tjej som helst. Nejdå, en gift 2 barnsmamma i ca 35+ åldern.
 Hennes feta problem, eller som dottern såg som ett fett problem. Att hon var 100% beroende utav Farmville. Ett spel för 3 åringar på Facebook. Jodå, Både jag och Mattias har spelat det. I brost på annan sysselsättning haha!
 Men i denne mammans fall handlade det om att detta spel tagit över hela hennes liv. HOn verken träffade barn eller man. och hade inte gjort på ett tag. HOn verken städade eller tvättade, eller för den delen lagade någon mat.
 Inte för att just detta skulle vara hennes uppgift som kvinna. Men hon var en sån där "Stay at home mom" medans hennes man slet som ett djur. . .

 Jaghar nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, som att se Herr Phil såga henne totalt, med en ledsen dotter vid sidan... Oh dear gooood asså!

För er som inte vet handlar spelet farmville om att du sår olika grödor, morötter, sparris, blommor osv, Skördar dom, tjänar pengar å kan köpa hus och göra en liten tafatt by.. Hipp Hurra!

Jag vet d fan vad det är med folk som låter ett spel ta över allt. JAg fattar det fan inte asså. Sedan när behöver man inte mänsklig kontakt?

 om 1 vecka ska Maximilians 1´års dag firas med familjen & Släkten.. Det mesta utav sakerna är redan inhandlade. Har dock lite färskvaror som jag ska handla. Lite till tårtorna och så...
 Kommer bli en kanon dag vill jag påstå.
 Vi har bestämt avd vi ska bjuda på iallafall. Eller rättar sagt mattias har bestämt..

3 sorters Sill
Helgskinka
Köttbullar
Prinskorvar
Leverkorv
rökad korv
Röbetssallad
Ägg
Kokt nypotatis
Gräddfil med gräslök
Hembakade frallor
Kavring
Grovt bröd
Grönsaker
Smör & Ost

 Sen blir det tårta, småkakor, kaffe osv till efterätt givetvis =)

Ah, det blir nog hur bra som helst. Är åtminstone nått alla tycker om hoppas jag. Svårt att laga bara en maträtt som alla tycker om. Vi blir iallafall 25 personer liksom..Neh, nu ska ja ut till sambon i trädgården medans Lille sover middag!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Robert

Alså¨, Både du OCH Mattias har varigt helt BEROENDE AV DET ! Dont even go there Miss Superberry

2010-05-23 @ 14:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0