Ops!


 Ja gud ja. Lika bra att krypa till korset och erkänna..

Då flera hade försökt ringa igår men inte fått tag i mig. Jag gjorde det. Ja, helt enkelt så kröp jag in till Maximilian och deckade gott en timme =)
 Och för en gångs skull så sov jag ändå hela natten.: kryss i taket. HiHi =)

 Svärmor avslöjjade mig allt haha =)

 JA det är ju så att mitt järnvärde inte är så bra. Vilket jag förvisso vetat sedan jag blev opererad och läkaren tyckte att ja omedelbart skulle börja med niferex (järntabletter)...

 MEN, för er som vet vad det är så förstår ni nog varför jag INTE velat börja på dom efter OP då jag var snittad från blygben till en decimeter ovanför navelen samt ett decimeter snitt bredvid det andra snittet där stomin suttit. Även tjocktarmen var sydd och repererad. Vill man då, tror läkaren, börja med järntabetter som gör att man blir duktigt förstoppad?

 ÖH NÄ!

 Men nu kom ju domen igen. Mitt HB var nästan under 100. Inte bra då du helst ska ligga på 140-150.
 Så det är väl bara till att bita i det sura äpplet antar jag. Läkaren skrev dock ut förrra veckan på min stora kontroll lite mag hjälp. Ja, detta blir ju skoj. NOT!
 MEn det e ju som så, att lågt HB gör en fruktansvärt trött. Att jag sen inte sovit en enda hel natt på 2 år underlättar ju inte. Så en middagslur ibland är ett ont måste. Fast dom till 99% fördärvar mina nätter duktigt!

 Neh du, nu ska jag packa lille i vagnen, tassa ner till grönsakshandlaren å handla lite frukt och grönt. Har glömt att handla dill & sallad tills på söndag.. Senila Connie. haha Får göra det nu

 och förresten. Denne dansken kommer för första gången sen barnsben totalt dissa Eruovision Song Contest iår.

 Hur fan kunde inte sverige gå vidare, JA älskar Anna bergendals låt. Jag rösta på den. Och med tanke på allt annats skit fattar ja verkligen inte hur hon inte kunde gå vidare. Går världen på droger eller är ni tondöva hela högen?

SKAMLIGT ! ! !

Over and out!

Kommentarer
Postat av: KimWesterblad

Heja! Maximums kramar farmor o farfar.

2010-05-28 @ 18:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0